• 3% zľava pri platbe prevodom
Dalmierz laserowy HOTO H-D50, bluetooth, 50m
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Laserový diaľkomer HOTO H-D50, bluetooth, 50 m

46,46 € (s DPH) 38,71 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Laserový diaľkomer HOTO H-D50, bluetooth, 50 m

S diaľkomerom HOTO môžete ľahko merať dĺžku, výšku miestnosti atď. Má presnosť ±2 mm a dosah 50 m. Ponúka 5 prevádzkových režimov a HD LED displej, ktorý vám poskytne najdôležitejšie informácie o prevádzke zariadenia. Okrem toho má 850 mAh batériu a aplikácia vám umožní prístup k užitočným funkciám. Značka HOTO je súčasťou ekosystému Xiaomi.


Presné merania

Diaľkomer HOTO umožňuje presné meranie výšky, dĺžky, šírky a uhlov povrchu. Ponúka meranie s presnosťou ±2 mm, takže sa nemusíte obávať chýb merania. Navyše má dosah 50 m a 5 režimov prevádzky vám umožní prispôsobiť ho vašim potrebám.


Diaľkové ovládanie

Diaľkomer je vybavený technológiou Bluetooth na jednoduché ovládanie prostredníctvom aplikácie HOTO. To vám umožní zaznamenávať merania v reálnom čase a fotografovať objekty a následne vytlačiť ich rozmery. Okrem toho v ňom môžete vytvárať návrhy miestností a zadávať rozmery.


Jednoduché a pohodlné ovládanie

Ovládanie diaľkomera je jednoduché. Zariadenie má jedno veľké tlačidlo, ktoré umožňuje prístup k nastaveniam a funkciám, a krátka vibrácia vás informuje o dokončení merania.


Odolná batéria

Ďalšou výhodou výrobku je jeho dlhý pracovný čas. Diaľkomer má batériu s kapacitou 850 mAh, čo znamená až 1500 meraní na jedno nabitie. A zabudovaný port USB-C na jednoduché nabíjanie. Približne po 100 minútach bude H-D50 opäť pripravený na prácu.


Používateľsky prívetivé stránky

Diaľkomer HOTO je vybavený 1,8" LED displejom na jednoduché čítanie výsledkov merania. Okrem toho konštrukcia z materiálov ABS a PC zaručuje odolnosť výrobku. Okrem toho sa vďaka nízkej hmotnosti (90 g) a kompaktnému dizajnu ľahko ukladá do batohu. Okrem toho praktický klip umožňuje zavesiť zariadenie na šnúru na pohodlné skladovanie a prepravu.


Špecifikácie:

Výrobca HOTO
Názov Laserový diaľkomer HOTO H-D50
Model H-D50
Rozmery 99 x 44 x 23 mm
Hmotnosť Približne 90 g
Typ batérie Lítium
Napätie batérie 3,7 V
Kapacita batérie 850 mAh
Zobrazenie 1,8″ (LED)
Rozsah Bluetooth Do 8 m
Parametre nabíjania 5 V - 1 A
Čas nabíjania Približne 100 min.
Automatické vypnutie Po 180 s
Automatické vypnutie lasera Po 180 s
Teplota skladovania -20 °C - 60 °C
Vlhkosť okolia pri skladovaní 20% - 80% RELATÍVNA VLHKOSŤ
Rozsah 0,05-50 m
Presnosť ±2 mm
Minimálna merná jednotka 0,001 m
Merná jednotka m / ft
Typ lasera Vlnová dĺžka 630-680 nm
Prevádzkový výkon 1 W (max.)
Prevádzková teplota -10 °C - 50 °C
036676
277 položky
6974370800802

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product