• 3% zľava pri platbe prevodom
Dalmierz laserowy Deko Tools LRD110 (Zasięg 70m)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Laserový diaľkomer Deko Tools LRD110 (dosah 70 m)

26,93 € (s DPH) 22,44 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Laserový diaľkomer Deko Tools LRD110

Laserový diaľkomer je praktické zariadenie, ktoré umožňuje presné meranie vzdialeností medzi objektmi. Výrobok Deko Tools sa vyznačuje presnosťou ±2 mm a dosahom až 70 m. Umožňuje výber jednotiek, ako sú metre, stopy a palce, a vďaka zabudovanému LCD displeju sa ľahko ovláda. Má tiež vodováhu a ponúka niekoľko užitočných funkcií. Na napájanie postačujú 2 batérie AAA (nie sú súčasťou balenia).

Presné merania

Zariadenie ponúka laser triedy II s vlnovou dĺžkou 620-690 nm a dosahom 70 m. Vzdialenosť meria v prekvapivo krátkom čase - jedno meranie trvá len asi 0,25 s. Môžete si tiež vybrať z niekoľkých dostupných jednotiek dĺžky (m, ft, in) a plochy (m2, ft2). Diaľkomer navyše umožňuje uložiť až 20 skupín údajov z predchádzajúcich meraní.

Viaceré aplikácie

Laserový diaľkomer nájde široké uplatnenie tak v domácnosti, napríklad pri renovácii, ako aj pri profesionálnejších úlohách. Okrem iného sa používa v stavebníctve a architektúre. Je užitočný na presné meranie miestností a terénu a bude nepostrádateľný pri dokončovacích prácach v exteriéri a interiéri.

Vylepšená konštrukcia

Na výrobu zariadenia boli použité vysokokvalitné materiály. Vďaka tomu je diaľkomer mimoriadne odolný a odolný voči poškodeniu. Ľahko prístupné tlačidlá uľahčujú používanie a zabudovaný displej LCD poskytuje rýchly prístup ku kľúčovým informáciám. Výrobok je vybavený aj vodováhou, takže ho môžete ľahko umiestniť správnym spôsobom vzhľadom na povrch.

Rad užitočných funkcií

Diaľkomer Deko Tools ponúka aj množstvo užitočných funkcií, ktoré vám uľahčia prácu. Patria sem jednoduché a spojité merania s minimálnymi a maximálnymi hodnotami, merania plochy, merania objemu a merania pomocou Pytagorovej vety. Navyše sa laser automaticky vypne po 30 sekundách nečinnosti a diaľkomer sa vypne po 180 sekundách - nemusíte sa báť, ak zabudnete.

Špecifikácie

Výrobca Nástroje Deko
Model LRD110-70M
Rozsah merania 0-70 m
Presnosť merania ±2 mm
Jednotka merania dĺžky m, ft, in
Jednotka merania povrchu m2, ft2
Typ lasera 620-690 nm
Laserová trieda II,
Čas na meranie Približne 0,25 s
Čas osvetlenia displeja 30 s
Automatické vypnutie Laser: po 30 s;
Diaľkomer: po 180 s;
Napájanie 2x batéria AAA 1,5 V (nie je súčasťou balenia)
Počet meraní na sadu batérií Približne 5000
Teplotapráca ra 0-40°C
Teplota skladovania -20-65°C
Rozmery 112 x 41 x 24 mm
Hmotnosť 135 g
Funkcie Jednorazové meranie, spojité meranie, maximálna/minimálna hodnota, meranie plochy, meranie objemu, meranie Pytagorovej vety

034760
62 položky
6974491586814

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product