• 3% zľava pri platbe prevodom
Air Fryer Deerma DEM-KZ130W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Fritéza Deerma DEM-KZ130W

90,91 € (s DPH) 75,76 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Deerma DEM-KZ130W Bezolejová fritéza

Deerma DEM-KZ130W je bezolejová fritéza s veľkým objemom 5,5 litra, v ktorej môžete pripraviť celé kurča. Spotrebič ponúka 6 programov, ktoré majú teplotu a čas prípravy zvolený podľa druhu potravín. Môžete ich tiež ľubovoľne meniť. Fritéza umožňuje sledovať celý proces vďaka zabudovanému sklu - už nemusíte otvárať alebo vypínať spotrebič, aby ste skontrolovali stav jedla. Ďalšou výhodou je naplánovanie automatického času prípravy jedla až na 24 hodín dopredu.

12Deerma/DEM-KZ130W/2

Priestranná komora

Bezolejová fritéza Deerma DEM-KZ130W umožňuje naraz pripraviť celé kurča, celú rybu, dva steaky, 8 krídel alebo 4 sladké zemiaky. S fritézou DEM-KZ130W ušetríte veľa času pri čistení a príprave. Varná plocha je samostatný prvok, vďaka čomu sa veľmi ľahko a rýchlo čistí, takže môžete stráviť viac času tým, čo máte radi.

12Deerma/DEM-KZ130W/6

Plánujte si jedlá vopred

Vďaka funkcii plánovania varenia môžete ráno vložiť všetky ingrediencie do spotrebiča a nastaviť čas, kedy má byť jedlo hotové. Spotrebič začne podľa toho pracovať pred nastaveným časom, takže si môžete včas vychutnať teplé jedlo. Plánujete stretnutie? Aj v tomto prípade je fritéza Deerma ideálna - vložte dovnútra všetky prísady, nastavte čas večierka a máte hotovo! Lahodné pokrmy budú pripravené na konzumáciu, kedykoľvek budete chcieť.

12Deerma/DEM-KZ130W/5

6 rôznych programov

Fritéza Deerma DEM-KZ130W je vybavená 6 preddefinovanými programami s prednastavenými teplotami a časmi na rozmrazovanie, smaženie hranolčekov, krídeliek, morských plodov, steakov a palaciniek, ktoré uľahčujú prípravu jedla. Všetko bez pridávania ďalšieho tuku, čo uľahčuje udržiavanie chutnej stravy. Chcete si sami nastaviť konkrétne parametre? Žiadny problém, bavte sa pri experimentovaní v kuchyni!

12Deerma/DEM-KZ130W/9

Zaistenie vašej bezpečnosti

Fritéza Deerma DEM-KZ130W je 1300W bezolejová fritéza, ktorá využíva uzavretý okruh cirkulácie horúceho vzduchu, aby pre vás pripravila chutné jedlo. Na zaistenie vašej bezpečnosti je zariadenie vybavené dynamickou NTC reguláciou teploty a rukoväťou na ochranu pred popálením, vďaka čomu je jeho používanie ešte pohodlnejšie. Okrem toho je fritéza vybavená tlačidlami na zmenu teploty, nastavenie času oneskorenia prípravy, výber menu a zapnutie a vypnutie.

12Deerma/DEM-KZ130W/11

Súprava obsahuje:

  • Fritéza:
  • Fritovacia panvica
  • Návod na použitie
  • Záručný list
Výrobca: Výrobca: Deerma
Model DEM-KZ130W
Menovitý výkon 1300W
Menovité napätie 220-240V~
Frekvencia 50-60 Hz
Maximálna kapacita 5.5L
Teplotný rozsah 80-200°C
Časový rozsah 1-60 min
Rozmery 63 x 281 x 330 mm
054114
101 položky
6955578042072

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product