• 3% zľava pri platbe prevodom
Čistička vzduchu JIMMY AP36
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Čistička vzduchu JIMMY AP36

46,13 € (s DPH) 38,44 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Čistička vzduchu Jimmy AP36

Vytvorte si doma zdravé prostredie a zbavte sa škodlivých látok, ako sú alergény, prach, PM2,5 a zápach. Čistička vzduchu Jimmy AP36 má CADR 300 m 3 /h a podporuje inovatívnu technológiu rozkladu formaldehydu. Vďaka inteligentným funkciám a režimom môžete jej prevádzku ľahko prispôsobiť svojim potrebám. Zariadenie je najvhodnejšie pre miestnosti s veľkosťou 25-36 m 2 .

Účinné čistenie

Prečo je čistiaci prostriedok Jimmy taký účinný? Zariadenie využíva dvojitú turbínu, odstredivú technológiu a filter HEPA, ktorý účinne filtruje škodlivé častice. Napriek malým rozmerom má naozaj vysokú účinnosť - CADR (Clean Air Delivery Rate) až 300 m 3 /h! To znamená, že si dokonale poradí s prachom, dymom, peľom, baktériami, alergénmi, PM2,5 a formaldehydom.

Trojstupňová filtrácia

To nie je všetko! Čistička Jimmy AP36 je vybavená trojstupňovým filtračným systémom, ktorý ďalej eliminuje zdravotné riziká. Prvá filtračná vrstva zachytáva väčšie nečistoty, ako sú napríklad vlasy. Ďalší HEPA filter eliminuje alergény, ako je peľ a prach. Tretí stupeň filtrácie využíva aktívne uhlie a častice redukujúce formaldehyd. Takže si môžete vychutnať optimálne vyčistený vzduch vo vašej domácnosti!

Bojuje proti formaldehydu

Čistička Jimmy využíva inovatívnu technológiu rozkladu formaldehydu, ktorá v kombinácii s aktívnym uhlím účinne eliminuje škodlivé látky. Ako funguje? Nebezpečné častice sa rozkladajú na molekuly vody a oxidu uhličitého. Jedovatý formaldehyd už nebude ohrozovať vás ani vašu rodinu!

3 rýchlosti a 3 režimy

Prispôsobte si prevádzku čističky svojim potrebám. Čistička Jimmy AP36 vám umožňuje vybrať si z 3 rýchlostí prúdenia vzduchu a 3 prevádzkových režimov. Režim Smoke vám umožní v krátkom čase vyčistiť vzduch napríklad od cigaretového dymu. Tichý režim znižuje hladinu hluku zariadenia - ideálny napríklad v noci, keď idete spať. V režime Smart čistička automaticky upravuje rýchlosť podľa aktuálnej kvality vzduchu.

Kedykoľvek skontrolujte kvalitu ovzdušia

Teraz môžete skontrolovať účinnosť filtrácie na prvý pohľad. Jimmy AP36 má zabudované inteligentné senzory, ktoré monitorujú kvalitu vzduchu v reálnom čase. Najdôležitejšie je, že tieto informácie poskytuje zabudovaný LED displej, ktorý mení farbu odzávislosť od výsledku merania. Ako to funguje? Ak je kvalita vzduchu dobrá, ikona na displeji je modrá. Oranžová znamená priemernú a červená zlú.

Nebude rušiť váš odpočinok

Jimmy AP36 dokáže účinne čistiť vzduch počas celého dňa - dokonca aj v noci. Nemusíte sa obávať, že by rušila váš spánok alebo spánok ostatných členov domácnosti! Zariadenie je vybavené inteligentnými snímačmi, ktoré zisťujú podmienky prostredia v reálnom čase. Keď sa zotmie, čistička sa automaticky prepne do tichého režimu a vypne všetky indikátory. Spite pokojne, zatiaľ čo Jimmy AP36 sa postará o kvalitu vzduchu vo vašej domácnosti!

Špecifikácie

Značka JIMMY
Model AP36
Farba Biela
Vhodná veľkosť miestnosti 25-36m 2
Častice CADR 300m 3 /h
CADR formaldehydu 40m 3 /h
Maximálna hladina hluku 61 dB(A)
Rozmery 370x205x485 mm
Hmotnosť 5,9 kg

028639
77 položky
6946499308873

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product