• 3% zľava pri platbe prevodom
Electric grill Techwood TGD-038
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Elektrický gril Techwood TGD-038

42,45 € (s DPH) 35,38 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Elektrický gril Techwood TGD-038: zdravé chute na vašom stole.

S potešením vám predstavujeme elektrický gril Techwood TGD-038, ktorý vám umožní vychutnať si chute vašich obľúbených jedál úplne novým, zdravším spôsobom. Vďaka dvojitému nastaviteľnému grilu s nepriľnavým povrchom môžete pripravovať pokrmy bez použitia zbytočného tuku a zachovať si plnú chuť a vôňu. S týmto spotrebičom bude stravovanie nielen jednoduchšie, ale aj príjemnejšie!

Techwood/TGD-038/1

Všestranné možnosti varenia

Techwood TGD-038 bol navrhnutý s ohľadom na vaše pohodlie. Horná grilovacia doska, ktorá je navyše otočná, vám umožní pripravovať gurmánske panini a pokrmy väčšej hrúbky. Vďaka tomu môžete svojich blízkych prekvapiť rôznymi pokrmami, ktoré uspokoja aj tie najnáročnejšie chuťové bunky. Gril je vybavený aj svetelnými indikátormi, ktoré uľahčujú kontrolu procesu prípravy a zaisťujú vždy dokonalé výsledky.

Techwood/TGD-038/2

Zdravé chute na vašom stole

Zdravie vás a vašej rodiny je našou najvyššou prioritou. Preto je gril Techwood TGD-038 vybavený grilovacími drážkami, ktoré umožňujú rýchle odvádzanie prebytočného tuku, takže si môžete vychutnať chuť bez zbytočných kalórií. Navyše špeciálna nádoba na tuk vám uľahčí udržiavanie poriadku v kuchyni. Automatický termostat a ochrana proti prehriatiu zabezpečujú bezpečné používanie grilu, takže sa môžete sústrediť na to najdôležitejšie - vychutnávať si prípravu pokrmov.

Techwood/TGD-038/3

Zdravie a bezpečnosť na prvom mieste

Techwood TGD-038 je jedinečný elektrický gril, ktorý zmení spôsob varenia a zároveň sa postará o vaše zdravie. Objavte nové možnosti kulinárskeho experimentovania a vychutnajte si chuť svojich obľúbených jedál bez výčitiek svedomia. Je to vynikajúca voľba pre tých, ktorí oceňujú nielen pohodlie, ale dbajú aj na svoje zdravie. Objednajte si kávovar Techwood TGD-038 ešte dnes a nechajte sa uniesť na lahodnú kulinársku cestu!

Techwood/TGD-038/4

Súčasťou balenia je:

  • Gril
  • Zberač tuku
Značka: GOGD Technics, s.r.o: Techwood
Model TGD-038
Termostat Automatický
Tepelná ochrana Áno
Plastové Nerezová oceľ
Napájanie 220-240 V ~ 50-60 Hz
Napájanie 1800 W
Ďalšie funkcie Dve nastaviteľné nepriľnavé grilovacie dosky, diétny gril, horná otočná grilovacia doska na panini a hrubé potraviny, svetelné kontrolky, drážkovaný gril na zdravé grilovanie a odvádzanie tuku.
053531
22 položky
3760301554608

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product