• 3% zľava pri platbe prevodom
Frytkownica beztłuszczowa Deerma  KZ100 1000W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Deerma KZ100 1000W fritéza bez tuku

66,97 € (s DPH) 55,80 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Fritéza bez tuku Deerma KZ100

S fritézou Deerma môžete pripraviť chutné a zdravé jedlo bez použitia veľkého množstva tuku. S fritézou KZ100 budú vaše jedlá ľahké a nízkokalorické. Navyše použitie pokročilej technológie zaručuje, že hotové jedlo bude vnútri šťavnaté a mäkké a zvonka chrumkavé. Navyše vďaka príkonu 1000 W trvá príprava jedla kratšie a komora s objemom 3 litre umožňuje pripraviť jedlo pre 2-4 osoby.

1.jpg

Jedlo si môžete ľahko pripraviť

Ryby, hranolky, koláč - tieto ďalšie jedlá môžete pripraviť pomocou KZ100. Zariadenie Deerma vám umožní nielen smažiť, ale aj piecť. Môžete tiež využiť dostupné prevádzkové režimy a nastaviť teplotu a čas. S KZ100 je varenie jednoduché a zábavné!

7.jpg

Chutné a zdravé

Fritéza Deerma bez tuku vám umožní pripraviť chutné jedlo. Má teplotný senzor, ktorý udržiava teplotu na vysokej úrovni. Navyše sa rýchlo zahrieva, takže príprava pokrmov je rýchla a mäso je šťavnaté a zvonka chrumkavé.

6.jpg

Efektívna prevádzka

Ďalšou výhodou fritézy Deerma bez tuku je dvojitý turbo ventilátor. Ten rozvádza horúci vzduch do všetkých smerov a rovnomerne ohrieva jedlo. Vďaka tomu je príprava chutných jedál jednoduchá.

4.jpg

Dotykový displej

Fritéza je vybavená dotykovým displejom, ktorý vám umožní prístup k najdôležitejším funkciám a nastaveniam. Môžete jednoducho nastaviť čas a teplotu alebo prevádzkové režimy. Takto môžete pohodlne pripravovať pizzu, cesto, hranolky, ryby alebo mäso.

2.jpg

Pre celú rodinu

S KZ100 môžete pripraviť jedlo pre celú rodinu. Objem komory je 3 l, čo znamená približne 2-4 porcie. Môžete s ňou upiecť aj celé kurča a špeciálna povrchová úprava podnosu zabraňuje pripaľovaniu potravín. A nemusíte sa báť, že by ste sa popálili. Plášť fritézy je veľmi dobre izolujúci a zabraňuje tepelným stratám.

5.jpg

Ovládanie prevádzky spotrebiča

S fritézou KZ100 môžete kedykoľvek skontrolovať stav potravín. Navyše si fritéza pamätá posledné nastavenia, ktoré ste vykonali, takže ich nemusíte vykonávať znova. Fritéza sa automaticky zastaví, keď otvoríte kôš na potraviny, a obnoví sa, keď ho vložíte späť. Okrem toho sa o pohodlnú manipuláciu s fritézou KZ100 stará špeciálna rukoväť, ktorá sa nezahrieva.

3.jpg

Súčasťou balenia je

  • Fritéza bez tuku
  • podnos koša
  • návod na obsluhu
Výrobca Deerma
Model DEM-KZ100
Menovité napätie 220 - 240 V~
Menovitá frekvencia 50 - 60 Hz
Menovitý výkon 1000 W
Kapacita 3 l
Hmotnosť 3,4 kg
Rozmery 305 x 240 x 295 mm
032262
741 položky
6955578039560

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product