• 3% zľava pri platbe prevodom
Obudowa zewnętrzna dysku Orico HDD 2,5" USB 3.0
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Externý kryt na 2,5" pevný disk USB 3.0 Orico

11,77 € (s DPH) 9,81 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Externý kryt na 2,5" pevný disk USB 3.0 Orico

Externý kryt na disky Orico kombinuje odolnú konštrukciu s pohodlím. Je vyrobený z kvalitného PC materiálu, poskytuje ochranu proti nárazom a bezproblémové čítanie dát. Jednoduchá inštalácia, stabilné rozhranie USB 3.0-B a výkonný radič zabezpečujú časovo nenáročnú a pohodlnú prevádzku. Široká kompatibilita s 2,5" pevnými diskami a možnosť pripojenia k rôznym zariadeniam robia z Orico ideálne riešenie pre tých, ktorí si cenia pohodlie a spoľahlivosť.

Orico/2139U3-V1-CR-EP/1

Premyslený dizajn

Externý kryt na disky Orico bol starostlivo navrhnutý tak, aby kombinoval kvalitné materiály s funkčnosťou. Skriňa je vyrobená z kvalitného PC materiálu, vyznačuje sa dobrou pružnosťou a väčšou priehľadnosťou, vďaka čomu poskytuje nielen lepšiu ochranu pred nárazmi, ale je aj odolnejšia. Vnútorné presné pripojenie je ďalšou výhodou tejto konštrukcie - pevná výroba a tesné pripojenie zaručujú plynulé čítanie údajov bez akýchkoľvek prekážok a lepšiu ochranu údajov uložených na disku.

Orico/2139U3-V1-CR-EP/2

Komfort používania

Externý kryt Orico je navrhnutý pre jednoduché a pohodlné používanie. Inštalácia disku je bez použitia náradia, vďaka čomu je proces jednoduchý a rýchly. Kryt je vybavený robustným rozhraním USB3.0-B na rýchle a spoľahlivé pripojenie k počítaču alebo inému zariadeniu. Výkonný radič zabezpečuje plynulú prevádzku a prenos údajov, čím šetrí čas a pohodlie.

Orico/2139U3-V1-CR-EP/3

Široká kompatibilita

Puzdro je kompatibilné s 2,5" pevnými diskami, takže ho možno používať so širokou škálou pevných diskov. Navyše ho môžete jednoducho pripojiť k televízoru a sledovať filmy alebo seriály v HD rozlíšení, prípadne ho pripojiť ku konzole PS 4 a voľne hrať hry alebo k routeru Mi 3 a sťahovať filmy. Všetky tieto funkcie robia z outdoorového puzdra Orico špičkový používateľský zážitok.

Orico/2139U3-V1-CR-EP/4
Výrobca Orico
Model 2139U3-V1-CR-EP
Rozmery 125 × 79 × 13 mm
Materiál PC
Kompatibilita 2,5" PEVNÝ DISK
Kapacita 6 TB
Výstupný port USB 3.0
046842
457 položky
6941788874572

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product