• 3% zľava pri platbe prevodom
Obudowa zewnętrzna dysku M.2 SATA, Orico PWM2-BK-EP, USB-C, 5Gbps (czarna)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Externý kryt disku M.2 SATA, Orico PWM2-BK-EP, USB-C, 5 Gb/s (čierny)

13,03 € (s DPH) 10,86 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Externý kryt disku M.2 SATA, Orico PWM2-BK-EP, USB-C, 5 Gb/s (čierny)

Teraz môžete disk M.2 SATA používať pohodlnejšie. Skriňa Orico sa veľmi ľahko inštaluje a umožňuje prenášať súbory rýchlosťou až 5 Gb/s. Poskytuje stabilný a spoľahlivý prenos a vyznačuje sa širokou kompatibilitou. Je mimoriadne ľahký, praktický a zároveň robustný. Produkt podporuje disky s kapacitou až 4 TB.

Rýchly prenos súborov

Často prenášate súbory medzi zariadeniami? Už nemusíte dlho čakať, kým sa vaše fotografie alebo dokumenty dostanú na miesto určenia! Skriňa umožňuje prenos dát rýchlosťou až 5 Gb/s. To znamená, že prenos potrebných súborov do počítača alebo notebooku trvá len niekoľko okamihov!

Robustný dizajn

Na výrobu puzdra sa používa vysokokvalitná hliníková zliatina. Vďaka tomu je výrobok mimoriadne trvanlivý a odolný voči poškodeniu. Taktiež sa nebude nadmerne zahrievať. Puzdro má tiež moderný, minimalistický dizajn a je dostatočne praktické na to, aby ste ho mohli mať vždy po ruke.

Spoľahlivý výkon

Orico je vybavené pokročilým čipom, ktorý podporuje UASP a TRIM. To umožňuje stabilný, bezpečný a rýchly prenos. To sa následne premieta do efektívneho a spoľahlivého výkonu výrobku. Skriňa má tiež zabudovaný indikátor LED, ktorý vám poskytne informácie o jej prevádzkovom stave.

5.jpg

Široká kompatibilita - bezproblémová inštalácia

Produkt je kompatibilný s rôznymi diskami SSD M.2 vrátane 2280, 2260, 2242 a 2230. Jeho inštalácia je tiež veľmi jednoduchá - nepotrebujete žiadne ďalšie nástroje! Navyše puzdro dokonale funguje so zariadeniami so systémami Windows, Mac OS, Linux a Android, ako sú napríklad notebooky.

Ešte viac miesta pre vaše súbory

Nemusíte sa obávať, že vám dôjde miesto na všetky potrebné súbory. Skriňa je kompatibilná s diskami s kapacitou do 4 TB. Môžete tak bez problémov ukladať fotografie, videá a dokumenty! Je to ideálne riešenie okrem iného pre grafikov, fotografov a vývojárov webových stránok.

Zahrnuté

  • Kryt disku
  • Kábel USB-C na USB-A
  • Silikónové zátky
  • Používateľská príručka

Špecifikácie

Výrobca Orico
Model PWM2-BK-EP
Farba Čierna
Podporované protokoly SATA
Výstup USB 3.2 typu C
Prenosová rýchlosť Až do 5 Gb/s
Maximálna kapacita pohonu 4 TB
Materiál Zliatina hliníka + ABS
Dĺžkakomfort káblov 30 cm
Rozmery 124 x 35 x 14 mm
Kompatibilita SSD disky M.2 NGFF SATA 2230, 2242, 2260, 2280
Podporované systémy Windows, Mac OS, Linux, Android

041535
90 položky
6941788828179

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product