• 3% zľava pri platbe prevodom
Obudowa zewnętrzna dysku Orico SSD 2,5" + kabel USB 3.0 Micro B
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Orico 2,5" externý kryt SSD + kábel USB 3.0 Micro B

9,27 € (s DPH) 7,73 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Skriňa pevného disku Orico 2189U3

Premeňte svoj pevný disk na prenosný nosič dát a chráňte svoje súbory pred poškodením. Je vybavený rozhraním 3.0, poskytuje rýchly prenos dát až do rýchlosti 5 Gb/s a jeho všestrannosť vám dáva možnosť pripojiť ho takmer k akémukoľvek zariadeniu. Puzdro je navrhnuté tak, aby podporovalo 2,5-palcové SSD disky, čo je najobľúbenejší štandard medzi diskami. Puzdro pojme 2Tb disk, čo je až 50 000 skladieb alebo 1500 filmov.

Jednoduchá inštalácia

Umiestnenie pevného disku do krytu je triviálne jednoduché. Jednoducho zatlačte a posuňte zadné puzdro, vložte disk dovnútra, zatvorte a je hotovo! Pripojte sa k svojmu zariadeniu bez akýchkoľvek ovládačov a používajte svoju databázu kdekoľvek chcete. Použite puzdro na bezpečnú prepravu disku a vezmite si ho bezpečne so sebou do batohu alebo tašky.

Rýchlosť a životnosť na dlhé roky

Puzdro je navrhnuté tak, aby sa doň ľahko a bezpečne zmestil pevný disk alebo v prípade potreby náhradný disk. Vďaka zabudovanému portu USB 3.0 môžete prenášať súbory rýchlosťou až 5 Gb/s, čo je až 10-krát rýchlejšie ako pri USB 2.0. Udržujte hladký a bezproblémový priebeh svojej práce. Dizajn puzdra vám umožní užívať si ho dlhé roky bez toho, aby vypadol z trendu, a zapadne do každej miestnosti.

Široká kompatibilita

Univerzálny vstup USB umožňuje pripojenie k mnohým zariadeniam a je kompatibilný so systémami Linux, Windows a IOS. Zanechajte všetky obmedzenia, pracujte na zariadení, ktoré vám najviac vyhovuje, a využite jeho možnosti naplno.

Bezpečnosť nadovšetko

Zariadenie je vybavené viacerými bezpečnostnými systémami, ktoré chránia pred širokou škálou hrozieb. Patrí medzi ne ochrana proti nadprúdu, prepätiu, prehriatiu, úniku, skratu a rušeniu. Použité materiály chránia pred pádmi a nárazmi.

Premyslený dizajn

Vďaka svojmu modernému dizajnu bude zariadenie dlhé roky zodpovedať trendom. Na stole nezaberie veľa miesta a dokonale zapadne do interiéru, či už ho používate doma alebo v kancelárii.

Špecifikácie:

Výrobca Orico
Model 2189U3-BK-EP
Rozhranie USB 3.0 Micro B
Kompatibilné disky SATA HDD / SSD 2,5 palca / 7 - 9,5 mm
Podporovaná kapacita Až 2 TB
Oznámenia Zabudovaná dióda LED
Softvér Nie sú potrebné žiadne ovládače
Rýchlosť prenosu údajov Až do 5 Gb/s
Operačné systémy Windows / Mac / Linux
Rozmery 125 x 80 x 14 mm
Príslušenstvo Kábel USB 3.0 Micro B
023182
106 položky
6936761871280

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product