• 3% zľava pri platbe prevodom
Zestaw ochronny Baseus Crystal przeźroczyste etui i szkło hartowane do iPhone 14 Plus
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Crystal Transparent Case and Tempered Glass Protective Kit pre iPhone 14 Plus

5,92 € (s DPH) 4,94 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Baseus Crystal Transparent Case and Tempered Glass Protective Kit pre iPhone 14 Plus (Transparent)

Poskytnite svojmu smartfónu maximálne zabezpečenie. Ochranná súprava Baseus Crystal, ktorá sa skladá z priehľadného puzdra a tvrdeného skla, účinne chráni telefón pred poškodením a udržiava elegantný vzhľad zariadenia. Súprava je kompatibilná so zariadením iPhone 14 Plus.


Starostlivosť o telefón

Upadol vám niekedy telefón? Zabudnite na stres, ktorý s tým súvisí! Puzdro Baseus je vyrobené z odolného a vysoko flexibilného materiálu, ktorý absorbuje pády a chráni vaše zariadenie až o 50 % viac ako priemerné puzdro. Nový ochranný systém Air Armor je navrhnutý tak, aby chránil objektív smartfónu. Okrem toho sú vylepšené hrany vybavené 0,1 mm vzduchovými vankúšmi, ktoré ďalej zvyšujú odolnosť proti poškodeniu a zároveň zachovávajú tenký dizajn puzdra.


Estetický dizajn

Aby si puzdro Baseus Crystal zachovalo čistý vzhľad, bolo vykonaných viac ako 10 000 laboratórnych testov s cieľom rozumne vybrať vysokokvalitné materiály, ktoré sú odolné voči žltnutiu. Bez ohľadu na to, v akom prostredí výrobok používate, nemusíte sa obávať straty jeho estetického vzhľadu. Oleofóbny povlak zabezpečuje, že puzdro odolá známkam používania, ako sú odtlačky prstov a škvrny od potu. Puzdro má hrúbku len 0,3 mm a dokonale padne na iPhone 14 Plus.


Premyslený dizajn

Baseus Crystal účinne odvádza teplo, takže sa nemusíte obávať prehriatia. Pre vaše pohodlie má puzdro výrezy na tlačidlá. Okrem toho je výrobok mimoriadne tenký, takže môžete pohodlne používať bezdrôtovú nabíjačku a nabíjať telefón bez toho, aby ste museli odstrániť puzdro. Súčasťou balenia je aj tvrdené sklo, takže každá časť vášho smartfónu bude maximálne chránená. Použitie skla je veľmi jednoduché. Všetko pre vaše pohodlie!


Zahrnuté:

  • Priehľadné puzdro
  • Tvrdené sklo
  • Používateľská príručka

Špecifikácie:

Výrobca Baseus
Názov Ultratenké puzdro Baseus Crystal Series
Model ARJB010002
Materiál PC
Výrobná technika Vstrekovanie
Farba Transparentné
Veľkosť 6,7 palca
Kompatibilita iPhone 14 Plus
038903
21 položky
6932172616571

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product