• 3% zľava pri platbe prevodom
Zestaw ochronny Baseus Glitter przeźroczyste etui magnetyczne i szkło hartowane do iPhone 14 Plus (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Glitter Transparentné magnetické puzdro a ochranné tvrdené sklo pre iPhone 14 Plus (čierne)

9,60 € (s DPH) 8,00 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Baseus Glitter Transparentné magnetické puzdro a ochranné tvrdené sklo pre iPhone 14 Plus

Puzdro Baseus Glitter komplexne chráni váš iPhone 14 Plus pred pádmi a škrabancami. Priehľadná zadná strana dokonale zvýrazňuje farbu smartfónu, zatiaľ čo kovové okraje mu dodávajú charakter. Magnetické puzdro umožňuje aj indukčné nabíjanie telefónu. Úspešne ho tak udržíte vo výbornom stave po dlhú dobu. V súprave nájdete aj tvrdené sklo.


Spoľahlivá ochrana

Nemusíte sa obávať, že sa váš iPhone 14 Plus poškodí pri náhodnom páde alebo náraze. Odolné puzdro Baseus poskytuje spoľahlivú ochranu vášho zariadenia. Vďaka zosilneným okrajom je bezpečný a kovový rám s inovatívnym ochranným systémom Air Armor účinne chráni objektív.


Dokonalé prispôsobenie pre váš telefón

Vďaka starostlivo premyslenému dizajnu puzdra sa dokonale hodí pre iPhone 14 Plus. Neblokuje prístup k tlačidlám ani nezakrýva obrazovku. Smartfón môžete nabíjať aj bezdrôtovo bez toho, aby ste museli puzdro vybrať.


Ľahko sa udržiava v čistote

Puzdro má tiež štýlový dizajn. Čierne okraje puzdra a priehľadná zadná strana dajú vyniknúť vášmu telefónu! Je odolné voči potu a odtlačkom prstov, takže čistenie vám nebude robiť žiadne problémy. Puzdro je vyrobené z materiálov odolných voči žltnutiu, takže nemení svoju farbu pod vplyvom svetla.


Zahrnuté

  • magnetické puzdro
  • tvrdené sklo

Špecifikácie:

Model ARMC010201
Kompatibilita iPhone 14 Plus
Farba Čierna
038935
15 položky
6932172615383

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product