• 3% zľava pri platbe prevodom
Zestaw ochronny Baseus Glitter przeźroczyste etui i szkło hartowane do iPhone 14 Pro Max (niebieski)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Glitter Transparent Case and Tempered Glass Protective Kit pre iPhone 14 Pro Max (Blue)

10,75 € (s DPH) 8,95 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Baseus Glitter Transparent Case and Tempered Glass Protective Kit pre iPhone 14 Pro Max

Puzdro Baseus Glitter účinne chráni váš iPhone pred pádmi a poškriabaním! Štýlový dizajn puzdra dodá vášmu smartfónu úplne nový vzhľad. Dokonale sa prispôsobí vášmu zariadeniu a neprekáža pri používaní. Môžete ho ľahko udržiavať v čistote. Dodáva sa aj s tvrdeným sklom.


Komplexná ochrana vášho zariadenia

Nemusíte sa obávať, že sa váš iPhone 14 Pro Max poškodí pri náhodnom páde alebo náraze. Odolné puzdro Baseus poskytuje spoľahlivú ochranu vášho zariadenia. Vďaka zosilneným okrajom je bezpečný a kovový rám s inovatívnym ochranným systémom Air Armor účinne chráni objektív.


Dokonalé prispôsobenie pre váš telefón

Vďaka starostlivo premyslenému dizajnu sa puzdro dokonale hodí pre iPhone 14 Pro Max. Neblokuje prístup k tlačidlám ani nezakrýva obrazovku. Je tiež mimoriadne tenký, takže je pri používaní telefónu prakticky nepostrehnuteľný.


Jedinečný dizajn

Puzdro má tiež štýlový dizajn. Modré okraje puzdra a priehľadná zadná strana dajú vyniknúť vášmu telefónu! Je odolný voči potu a odtlačkom prstov a ľahko sa udržiava v čistote. Puzdro je vyrobené z materiálov odolných voči žltnutiu, takže pod vplyvom svetla nemení farbu.


Zahrnuté

  • prípad
  • tvrdené sklo

Špecifikácie:

Model ARMC021503
Kompatibilita iPhone 14 Pro Max
Farba Modrá
038948
44 položky
6932172615512

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product