• 3% zľava pri platbe prevodom
Mechanická herní klávesnice Motospeed CK101 RGB (bílá)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mechanická herná klávesnica Motospeed CK101 RGB (biela)

46,70 € (s DPH) 38,92 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Herná klávesnica Motospeed CK101

Motospeed CK101 je herná klávesnica s RGB podsvietením, ktorá splní očakávania každého hráča. Je vybavená spínačmi Outemu Red, takže bude dobre fungovať pri hraní aj písaní. Vďaka funkcii N-key rollover môžete stlačiť ľubovoľný počet klávesov naraz a mať istotu, že vaše pohyby budú zaznamenané. Zariadenie je kompaktné a zároveň ergonomické - vezmite si ho so sebou kamkoľvek a užite si hodiny pohodlného hrania.

Herný charakter

Konfigurovateľné podsvietenie RGB dodáva zariadeniu jedinečný herný charakter. Jeho vzhľad si môžete ľahko prispôsobiť podľa svojich preferencií výberom zo 14 dostupných režimov podsvietenia. Vďaka tomu sa CK101 môže stať skutočnou ozdobou na stole každého hráča.

Riešenia, ktoré uľahčujú hranie hier

Mechanické spínače klávesnice poskytujú neuveriteľne rýchlu odozvu a mimoriadne pohodlné hranie - na každý pohyb súpera zareagujete okamžite. Vďaka možnosti uzamknutia klávesu WIN navyše predídete náhodnému prerušeniu hry. Funkcia N-key rollover zaisťuje presné zaznamenanie každého stlačenia, takže môžete ľahko prekonávať nové rekordy.

Ešte jednoduchšie používanie

Multimediálne funkčné klávesy na klávesnici ešte viac uľahčujú používanie počítača. Pomocou nich môžete rýchlo a pohodlne upravovať hlasitosť prehrávania, prepínať skladby, kontrolovať e-maily alebo pristupovať k internetu. Či už hráte hry alebo pracujete, klávesnica CK101 vám ušetrí čas!

Šikovná a ergonomická

Klávesnica je ľahká, malá a praktická. Je tiež vybavená odpojiteľným káblom, takže ju môžete v prípade potreby bezpečne prenášať. Zariadenie má tiež elegantný a zároveň ergonomický dizajn - nezaťažuje zápästia ani neunavuje ruky a poskytuje pohodlie pri dlhých hodinách hrania alebo práce.

Súprava obsahuje:

  • Herná klávesnica Motospeed CK101 x 1
  • Kábel Micro-USB na USB x 1
  • Sťahovák klávesnice x 1
  • Používateľská príručka x 1
Výrobca: Motospeed
Model CK101
Typ Mechanické
Farba Biela
Pripojenie Káblové pripojenie
Rozhranie Micro-USB na USB
Počet tlačidiel 87
Kľúčová trvanlivosť 50 miliónov kliknutí
Podsvietenie RGB
Prevádzkové napätie DC 5V
Prevádzkový prúd 500 mA
Materiál ABS, hliníková zliatina
Hmotnosť 619 g
Rozmery 347 x 139 x 40 mm
Typy spínačov OUT Červená farba
Kompatibilita Windows XP/7/8/10
Čítajte viac Funkcia Anti-ghosting, 14 režimov podsvietenia, prispôsobiteľné režimy podsvietenia, 12 funkčných klávesov, WIN lock, N-key rollover, 8 farieb podsvietenia
037927
24 položky
6953460597358

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product