• 3% zľava pri platbe prevodom
Mechanická herní klávesnice Havit KB884L White
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Biela mechanická herná klávesnica Havit KB884L

58,71 € (s DPH) 48,93 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Mechanická herná klávesnica Havit KB884L (biela)

Pripravte sa na hranie hier na vysokej úrovni s klávesnicou Havit KB884L! Táto klávesnica je vybavená 83 klávesmi známymi svojou výnimočnou odolnosťou. Funkcia roll-over vám umožňuje stláčať klávesy súčasne, čo zaručuje ešte väčšiu presnosť pri hraní. Malý displej vám poskytne dôležité informácie o stave zariadenia a kompaktný dizajn s podsvietením RGB osloví nejedného herného nadšenca.

12Havit/KB884L/6

Presná akcia, neuveriteľný výkon

Klávesnica je vybavená 83 klávesmi s kapacitou až 50 miliónov stlačení, ktoré sú pripravené na hodiny intenzívneho hrania. Precízne mechanické spínače zabezpečujú bleskurýchle a presné pohyby a klávesy okamžite reagujú na vaše príkazy. Funkcia roll-over, ktorá umožňuje súčasné stláčanie klávesov, zvýši vašu produktivitu pri práci alebo hraní obľúbených hier.

12Havit/KB884L/2

Informácie na dosah ruky

Klávesnica Havit KB884L má zabudovaný 1,06-palcový displej TFT-LCD, ktorý poskytuje úplnú kontrolu nad stavom zariadenia. Umožňuje rýchlo skontrolovať aktuálne zvolenú farbu, svetelný efekt, jas, hlasitosť a jazyk. Teraz máte všetky potrebné informácie na dosah ruky - stačí sa pozrieť na displej.

12Havit/KB884L/8

Navrhnuté pre rôzne potreby

Dizajn klávesnice Havit KB884L je navrhnutý tak, aby znižoval hluk pri intenzívnom používaní a zároveň zvyšoval pohodlie. Vďaka programovaniu makier môžete klávesy prispôsobiť svojim individuálnym potrebám a hernému štýlu, čo vedie k ešte efektívnejšiemu hraniu. Klávesnica navyše umožňuje rýchlu zmenu spínačov, vďaka čomu si môžete jej výkon ešte viac prispôsobiť.

12Havit/KB884L/7

Ešte väčšie pohltenie

Teraz bude každá herná relácia plná farieb a nezabudnuteľných zážitkov. Klávesnica je vybavená farebným podsvietením RGB, ktoré si môžete jednoducho prispôsobiť podľa svojich preferencií. Vďaka možnosti nastavenia svetelných efektov si môžete vytvoriť jedinečnú atmosféru počas každej hry! Vďaka kompaktnému dizajnu navyše klávesnica Havit KB884L nezaberie na vašom stole veľa miesta.

12Havit/KB884L/4
Výrobca: KBIT Havit 4.0: Havit
Model KB884L
Farba Biela
Životnosť kľúča 50 miliónov kliknutí
Počet klávesov 83
Podsvietenie Áno, RGB
Rozhranie USB
Dĺžka kábla 180 cm
Rozmery 348 x 140 x 45 mm
Prevádzkové napätie 5 V ± 0,5 V
Prevádzkový prúd 280 mA
052033
25 položky
6939119075767

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product