• 3% zľava pri platbe prevodom
Mechanická herní klávesnice Havit KB875L
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mechanická herná klávesnica Havit KB875L

48,50 € (s DPH) 40,41 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Mechanická herná klávesnica Havit KB875L (číra)

S klávesnicou Havit KB875L budete mať výhodu v každej bitke. Je vybavená 98 klávesmi známymi svojou dlhou životnosťou. Jej výkon môžete ľahko prispôsobiť svojim požiadavkám pomocou programovania makier a rýchlych zmien spínačov. Funkcia Plug&Play vám umožní okamžité nastavenie bez potreby zložitej konfigurácie. Vďaka odpojiteľnému káblu USB-C sa ľahko prenáša.

12Havit/KB875L/1

Spoľahlivosť pri každom stlačení klávesu

Klávesnica Havit vás ohromí bezkonkurenčnou presnosťou a plynulým chodom. Vďaka funkcii pretáčania si môžete byť istí, že každý úder kláves bude presne zaznamenaný, a to aj počas intenzívnych herných relácií. Je vybavená 98 klávesmi so životnosťou až 50 miliónov úderov, čo zaručuje spoľahlivý výkon na dlhé roky.

12Havit/KB875L/8

Prispôsobené pre vás

Klávesnica Havit KB875L ponúka programovanie makier, ktoré vám umožní vytvárať zložité sekvencie akcií, ktoré možno vykonať jediným stlačením klávesy, čím sa zvýši vaša produktivita. Klávesnica tiež umožňuje rýchlu zmenu spínačov, takže si ju môžete ľahko a rýchlo prispôsobiť podľa svojich preferencií.

12Havit/KB875L/3

Hranie hier s novým vzhľadom

Klávesnica Havit KB875L vyniká nielen pôsobivým výkonom, ale aj estetickým dizajnom. Jej priehľadný kryt a klávesy vyrobené z materiálu vhodného pre PC jej prepožičiavajú moderný a štýlový vzhľad, ktorý určite zaujme nejedného hráča. Jej kompaktný dizajn vám na stole nezaberie veľa miesta a podsvietenie RGB zvýši úroveň pohltenia pri hraní.

12Havit/KB875L/7
Výrobca: Havit
Model KB875L
Počet klávesov 98
Životnosť kľúča 50 miliónov kliknutí
Podsvietenie Áno, RGB
Rozhranie USB
Dĺžka kábla 180 cm
Rozmery 388 x 140 x 44 mm
Prevádzkové napätie 5V
Prevádzkový prúd 350 mA
052032
71 položky
6939119045999

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product