• 3% zľava pri platbe prevodom
Klawiatura Gamingowa Havit KB878L RGB (czarna)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Herná klávesnica Havit KB878L RGB (čierna)

11,64 € (s DPH) 9,70 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Herná klávesnica Havit KB878L

Hľadáte spoľahlivú hernú klávesnicu, ktorá bude dobre fungovať aj počas najdynamickejších herných seáns? KB878L je ideálnou voľbou! Je vybavený 104 klávesmi a podporuje 19-klávesový Key Rollover. Umožňuje tiež uzamknúť kláves Windows. Zariadenie je tiež vybavené farebným podsvietením a ergonomickým dizajnom.

Vytvorené pre dynamické hranie

Klávesnica KB878L vás prekvapí svojím plynulým a spoľahlivým výkonom. Vďaka profesionálnym spínačom s okamžitou odozvou ľahko porazíte každého súpera a ukážete, kto je tu pánom. Je tiež mimoriadne odolný a jeho životnosť je až 8 miliónov stlačení klávesov.

Perfektná voľba pre hráčov

Uľahčite si hranie a získajte náskok hneď od začiatku. Klávesnica KB878L umožňuje uzamknúť kláves Windows - takže sa nemusíte obávať, že ho omylom stlačíte, opustíte hru a stratíte akúkoľvek šancu na víťazstvo. Podporuje aj 19-klávesovú funkciu Key Rollover. Môžete tak ľahko vykonávať zložité kombinácie a stláčať niekoľko klávesov naraz bez rizika konfliktu.

Pre vaše pohodlie

KB878L je ideálnou voľbou pre ľudí, ktorí trávia veľa času na počítači. Vďaka ergonomickému dizajnu poskytuje bezkonkurenčné pohodlie a umožní vám zabudnúť na bolesť zápästia, nepohodlie alebo únavu. Klávesnica má tiež protišmykový povrch, ktorý zaručuje ešte väčšie pohodlie pri práci a hraní hier.

Podsvietenie RGB

Klávesnica KB878L zaujme nielen svojou funkčnosťou, ale aj moderným, štýlovým dizajnom. Je vybavený farebným podsvietením, ktoré v miestnosti vytvorí fantastickú atmosféru. Môžete si tiež prispôsobiť jeho charakter podľa svojich preferencií. Môžete si vybrať medzi stálym a pulzujúcim svetlom a môžete tiež nastaviť jeho jas. Pozrite sa, ktoré nastavenie sa vám páči najviac!

Ešte pohodlnejšie ovládanie

Chcete si prácu s počítačom ešte viac uľahčiť? Klávesnica KB878L vás nesklame! Zariadenie je vybavené niekoľkými multimediálnymi tlačidlami, ktoré okrem iného umožňujú rýchlo pozastaviť alebo obnoviť prehrávanie, prepínať medzi skladbami alebo prejsť do e-mailovej schránky. Okrem toho môžete pomocou príslušných kombinácií klávesov nastaviť napríklad hlasitosť alebo aktivovať kalkulačku.

Špecifikácie

Výrobca Havit
Model KB878L
Typ Membrána
Farba Čierna
Pripojenie Káblové pripojenie
Rozhranie USB
Počet kľúčov 104 + 6 multimediálne tlačidlá
Kľúčová životnosť Približne 8 miliónov výtlačkov
Podsvietenie Áno
Prevádzkové napätie Približne 5 V
Prevádzkové napätie ≤115 mA
Hmotnosť 605 g
Rozmery 459 x 191,7 x 33 mm
Kompatibilita Windows 2000 / XP / Vista / 7 / 8 / 10
Iné Prispôsobiteľné podsvietenie, funkčné klávesy, zámok WIN, 19-klávesové rolovanie

035838
57 položky
6939119046088

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product