• 3% zľava pri platbe prevodom
Bezprzewodowa klawiatura mechaniczna Dareu EK807G 2.4G (biała)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrôtová mechanická klávesnica Dareu EK807G 2.4G (biela)

29,70 € (s DPH) 24,75 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtová mechanická klávesnica Dareu EK807G

Potrebujete klávesnicu, ktorá vám uľahčí každodenné používanie počítača? Dareu EK807G je určený práve pre vás! Bezdrôtový dizajn zaručuje vysoký komfort používania a použité technológie zaručujú funkčnosť hardvéru.

Spoľahlivé pripojenie

Prejdite na bezdrôtové pripojenie a získajte skutočné pohodlie pri používaní počítača! Klávesnica sa pripája k vášmu zariadeniu v pásme 2,4G, čo zaručuje stabilný a bezproblémový prenos s nízkou spotrebou energie. Zariadenie EK807G je kompatibilné so systémami Windows XP, Vista, 7, 8 a 10.

Funkčnosť predovšetkým

EK807G je užitočný nielen na každodenné používanie, ale aj na hranie hier. Je vybavený 87 klávesmi so spínačmi Dareu Brown, ktoré majú zdvih 2 mm, aktivačnú silu 55 g a životnosť až 50 miliónov kliknutí. Klávesnica využíva technológiu anti-ghosting, takže súčasné stlačenie až 6 klávesov nespôsobuje konflikty. Navyše má funkčné klávesy, ktoré okrem iného umožňujú ovládať multimédiá.

Energeticky účinný

Zariadenie je napájané dvoma batériami AAA a vďaka inteligentnému systému riadenia spotreby energie vydrží až 30 dní nepretržitého používania. To znamená až pol roka používania bez výmeny batérie! Vyberte si osvedčené riešenia a užite si pohodlné a intuitívne počítačové prostredie.

Špecifikácie:

Výrobca Dareu
Model EK807G
Typ Mechanické
Pripojenie 2.4G
Počet kľúčov 87
Prepínače Dareu Brown
Kľúčová životnosť Až 50 miliónov kliknutí
Napájanie 2 x batéria AAA (súčasťou balenia)
Rozmery 360 x 135 x 40 mm
Farba Biela
Kompatibilita Windows XP/Vista/7/8/10
Iné 12 funkčných klávesov, Anti-ghosting, WIN lock

032555
35 položky
6950589911478

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product