• 3% zľava pri platbe prevodom
Bezprzewodowa klawiatura mechaniczna Motospeed GK82 2.4G
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrôtová mechanická klávesnica Motospeed GK82 2.4G

48,95 € (s DPH) 40,79 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Mechanická klávesnica Motospeed GK82

Motospeed GK82 je kompaktná klávesnica bez numerického bloku. Vďaka malým rozmerom je mimoriadne praktický a prenosný, takže si ho môžete vziať so sebou takmer kamkoľvek. Je vybavený 87 klávesmi a podporuje funkciu anti-ghosting. Môžete ho pripojiť káblovo aj bezdrôtovo, čo vám dáva ešte väčšiu slobodu. Podsvietenie LED so 6 dostupnými režimami mu dodáva jedinečný herný pocit.

Vytvorené pre hráčov

Modré spínače poskytujú rýchlu odozvu a sú prekvapivo tiché. Špičkové mechanické osi sú odolné a umožňujú vám plynulú prevádzku. Kľúče GK82 sa tiež veľmi ľahko čistia. Klávesnica je tiež vybavená technológiou anti-ghosting a technológiou N-key rollover, čo znamená, že môžete stlačiť viacero klávesov naraz a bez obáv vykonávať zložité kombinácie v hre. Každé ťuknutie na tlačidlo sa zaznamená správne!

Pripojte ho, ako chcete

Klávesnicu možno pripojiť k počítaču pomocou kábla USB alebo bezdrôtovo. To vytvára takmer neobmedzené možnosti. Využite pripojenie 2.4G a vychutnajte si slobodu pri hraní. Rýchly a stabilný prenos s dosahom až 10 m určite splní vaše očakávania. Ak chcete byť úplne spoľahliví alebo chcete pohodlne nabíjať svoje zariadenie, použite kábel USB.

Dlhý prevádzkový čas

GK82 je vybavený 1300 mAh batériou, ktorá vás prekvapí svojím výkonom. Umožňuje klávesnici pracovať až 500 hodín na jedno nabitie (s vypnutým podsvietením). Zariadenie má tiež pokročilý bezpečnostný systém, ktorý ho účinne chráni pred poškodením. Nabíjanie klávesnice je teda úplne bezpečné.

Skutočný herný zážitok

Klávesnica má jedinečný dizajn pre elektronické športy. Vďaka ergonomickému dizajnu nezaťažuje zápästia a zaručuje výnimočný komfort používania. K dispozícii je aj 12 funkčných klávesov a možnosť uzamknúť kláves Windows. Modré podsvietenie LED navyše dodáva zariadeniu fantastický pocit z hrania. A vďaka 6 režimom podsvietenia, z ktorých si môžete vybrať, si určite nájdete niečo, čo vám bude vyhovovať.

Trvanlivosť

Zariadenie je vyrobené z vysokokvalitných materiálov, ako je hliníková zliatina. Vďaka tomu je trvanlivejšia a odolnejšia voči opotrebovaniu. Okrem toho má klávesnica životnosť približne 50 000 000 kliknutí, takže je neuveriteľne odolná. Bez ohľadu na to, ako často hráte alebo ako dynamické je vaše hranie, funkčnosť notebooku GK82 si môžete užívať dlho.

ZAHŔŇA:

- Klávesnica

- Prijímač USB 2.4G

- Kábel USB-C na USB

- Sťahovák na kľúče

- Používateľská príručka

Špecifikácie

Výrobca Motospeed
Model GK82
Typ Mechanické
Farba Čierna
Rozmery 350 x 133 x 37 mm
Pripojenie Káblové / bezdrôtové pripojenie
Rozhranie USB-C na USB / 2.4G
Hmotnosť 710 g
Dosah v bezdrôtovom režime 10 m
Prepínače Červené prepínače Outemu
Počet kľúčov 87
Kľúčová životnosť 50 miliónov kliknutí
Podsvietenie Ľadovo modrá
Prevádzkové napätie 5 V (káblový režim) DC 3,7 V (bezdrôtový režim)
Prevádzkové napätie 100 mA (káblový režim) 80 mA (bezdrôtový režim)
Materiál ABS, hliníková zliatina
Napájanie 1300mAh lítium-polymérová batéria
Kompatibilita Windows XP/7/8/10
Iné funkcia anti-ghosting, 6 režimov podsvietenia, prispôsobiteľné režimy podsvietenia, 12 funkčných klávesov, WIN lock, N-key rollover

031396
37 položky
6953460500334

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product