• 3% zľava pri platbe prevodom
Ekspres do tureckiej kawy HiBREW
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kávovar HiBREW Turkish

59,08 € (s DPH) 49,23 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Kávovar HiBREW Turkish

Máte radi výraznú, silnú chuť tureckej kávy? Malý kávovar HiBREW nesmie chýbať vo vašej kuchyni! Pomocou nej si môžete ľahko pripraviť horúci, aromatický nápoj. Vykurovacie teleso z nehrdzavejúcej ocele umožňuje rýchly ohrev a špeciálny LED indikátor zobrazuje stav kávovaru. Kávovar má aj ľahkú odnímateľnú nádobu na kávu.

Aromatická turecká káva

Tradičná turecká káva je známa po celom svete už stovky rokov. Vyznačuje sa charakteristickou bohatou chuťou a úžasnou vôňou. S kávovarom HiBREW si ju môžete ľahko pripraviť aj u vás doma! Prístroj sa veľmi rýchlo zahrieva a vďaka použitým roztokom umožňuje získať z kávových zŕn to najlepšie. Na svoju šálku povzbudzujúceho aromatického nápoja už nemusíte dlho čakať!

Jednoduché ovládanie

Zariadenie sa veľmi ľahko používa. Jednoducho nasypte kávu do kanvice a potom nalejte vodu, pričom dbajte na to, aby ste neprekročili hranicu MAX. Potom vložte hrniec do prístroja, zapojte ho a stlačením tlačidla ho spustite. Keď je káva pripravená, kávovar automaticky prestane pracovať a indikátor LED sa vypne. Hladinu vody navyše monitoruje špeciálna sonda.

Odnímateľná nádoba

Pitie tureckej kávy je teraz ešte príjemnejšie. Prístroj je vybavený odnímateľným 250 ml džbánom. Môžete ho napríklad položiť na stôl, aby ste po ňom mohli kedykoľvek siahnuť a naliať si horúci nápoj. Pohodlná rukoväť zaručuje pohodlné používanie. Džbán je tiež veľmi ľahký a odolný. Bude vám dlho dobre slúžiť!

9.jpg

Špecifikácie

Výrobca HiBREW
Model CM1179_EU
Kapacita džbánu 250 ml
Rozmery 280 x 145 mm
Farba Čierna

033689
27 položky
5907489609098

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product