• 3% zľava pri platbe prevodom
Wielofunkcyjny pasek Nextool NE20020
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Multifunkčný pás Nextool NE20020

25,94 € (s DPH) 21,62 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Multifunkčný pás Nextool NE20020

Chcete mať vždy po ruke užitočné náradie? S multifunkčným opaskom Nextool môžete! Kombinuje vysokokvalitný opasok a najpotrebnejšie náradie, ktoré môžete použiť na viac ako 10 spôsobov.

6.jpg

Rýchly prístup k náradiu

Už sa nemusíte trápiť hľadaním potrebného náradia - dnes ho budete mať vždy po ruke. Opasok Nextool obsahuje špeciálne pripnuté nástroje v puzdre veľkosti kreditnej karty. Môžete ich vytiahnuť jednou rukou a nebudú vás zaťažovať, pretože sú veľmi ľahké.

5.jpg

Mnoho funkcií

Opasok Nextool ponúka viac ako 10 funkcií vrátane skrutkovačov, noža, malých nožníc, pilníka na nechty, otvárača na fľaše a ihly na vyberanie SIM kariet. A to nie je všetko! Náradie Nextool bude vaším spoločníkom pri každodenných prácach v domácnosti a nepostrádateľným spoločníkom na každej ceste do hôr alebo pri kempovaní.

7.jpg

Vynikajúca kvalita

Multifunkčný opasok Nextool je vyrobený z polyesteru a nástroje sú vyrobené z kovovej zliatiny 2Cr13, takže získate záruku vynikajúcej kvality. Je odolný voči opotrebovaniu a ľahko sa z neho zmyjú škvrny a v okamihu uschne. To znamená, že si ho môžete vziať so sebou aj do náročného terénu.

1.jpg

Pohodlie pri používaní

Opasok Nextool je nielen multifunkčným doplnkom vášho vzhľadu, ale bude sa vám aj veľmi pohodlne nosiť, pretože sa nemusíte báť, že vám dôjdu diery. Opasok ich síce neobsahuje, ale vždy máte možnosť prispôsobiť si ho svojmu pásu. Vďaka špeciálnej pracke sa tiež ľahko zapína a rozopína. Je dlhý 1180 mm a široký 39 mm, takže je ideálnym opaskom pre každého.

3.jpg
Vyrobené spoločnosťou Nextool
Model NE20020
Materiál nástroja Oceľová zliatina 2Cr13
Materiál pásu Polyester
Dĺžka pásu 1180 mm
Šírka pásu 39 mm
Hmotnosť 240 g ± 12 g
Funkcie Krížový skrutkovač / Hákový nôž / Čepeľový nôž / Plochý skrutkovač / Pilník na nechty / Malé nožnice / Otvárač na konzervy / Otvárač na fľaše / Ihla na vyberanie SIM kariet
Farba Čierna
044723
28 položky
6945064210870

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product