• 3% zľava pri platbe prevodom
Multitool Nextool NE0104 16w1 (srebrny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Multitool Nextool NE0104 16w1 (strieborný)

40,33 € (s DPH) 33,61 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Multitool 16 v 1 Nextool NE0104

Potrebujete spoľahlivú a praktickú sadu náradia, ktorá vám uľahčí každodenné úlohy? Multináradie Nextool je určené práve pre vás! NE0104 vám poskytuje prístup až k 16 nástrojom, ako sú kliešte, skrutkovače a záhradnícke nožnice. Je vyrobený z najkvalitnejších materiálov pri zachovaní kompaktného dizajnu.

16 nástrojov do vrecka

NE0104 poskytuje prístup až k 16 rôznym nástrojom vrátane 2 typov klieští, štiepačiek káblov, skrutkovačov a otváračov na fľaše a konzervy. Kompaktný dizajn vám umožní nosiť náradie stále so sebou bez toho, aby ste pociťovali námahu. Zoznam všetkých dostupných nástrojov nájdete v špecifikáciách v dolnej časti stránky.

Aj na špeciálne úlohy

Za zmienku stoja najmä klasické kliešte a ihlové kliešte. Uľahčujú krútenie oceľových drôtov alebo uťahovanie skrutiek s veľkou hlavou. Máte tiež prístup k 3 rôznym typom štiepačiek káblov. S týmto nástrojom môžete bez problémov rezať drôty s priemerom 1,6 alebo 2,5 mm (oceľové a elektrické). Premyslite si všestrannosť - bez obetovania kvality!

Materiály najvyššej kvality

Model NE0104 je vyrobený z najkvalitnejších materiálov, aby sa dosiahla vysoká pevnosť a odolnosť voči nárazom a opotrebovaniu. Nástroj je vyrobený najmä z nehrdzavejúcej ocele 30Cr13 a čepeľ je vyrobená zo špeciálnej odrody 50Cr15MoV. Vďaka použitiu najlepších komponentov je tento multitool spoľahlivý a mimoriadne odolný - bude vám slúžiť mnoho rokov.

Súprava obsahuje:

  • Multitool
  • Prípad

Špecifikácie:

Výrobca Nextool
Model NE0104
Počet nástrojov 16
Dostupné nástroje Ihlové kliešte / klasické kliešte / odnímateľný štiepač káblov / odnímateľný štiepač tvrdých káblov / štiepač hrubých káblov / pravítko / pílka / nôž / otvárač fliaš / otvárač konzerv / vyťahovač izolácie / plochý skrutkovač / krížový skrutkovač / rezač lán / rozbíjač skla / nožnice
Hlavný materiál 30Cr13
Materiál čepele 50Cr15MoV
Farba Silver
Rozmery (zložený výrobok) 110 x 40 x 21,5 mm
Hmotnosť Približne 245 g

033218
22 položky
6945064210313

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product