• 3% zľava pri platbe prevodom
Multitool Nextool NE20051 10w1 (czerwony)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Multitool Nextool NE20051 10w1 (červený)

23,62 € (s DPH) 19,68 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Multitool mini vlajková loď Nextool NE20051

Chcete sa vybaviť vreckovou sadou nástrojov, ktoré vám pomôžu pri každodenných aj špecializovanejších úlohách? Nextool NE20051 je určený práve pre vás! Je vybavený nástrojmi, ako sú kliešte a skrutkovače, ako aj praktickým príslušenstvom, napríklad otváračom na fľaše a konzervy.

Mnoho možností

Multifunkčné náradie Nextool vám poskytuje prístup k mnohým užitočným nástrojom vrátane 2 typov klieští a skrutkovačov, otváračov na fľaše a konzervy a nožníc (úplný zoznam nástrojov nájdete v úplnej špecifikácii). Tento produkt vám môže úspešne pomôcť pri každodenných aj špecializovanejších úlohách.

Kompaktný dizajn

Nextool NE20051 má kompaktný dizajn. Takže ho môžete mať vždy pri sebe - aj vo vrecku! V súprave nájdete aj špeciálny krúžok na pripevnenie multifunkčného nástroja na kľúče. Vyberte si funkčnosť, ktorá je výhodná pre vaše pohodlie!

Špecifikácie:

Výrobca Nextool
Model NE20051
Počet nástrojov 12
Dostupné nástroje Ihlové kliešte / klasické kliešte / štiepačky na káble / pilník na nechty / nôž / otvárač na fľaše / otvárač na konzervy / plochý skrutkovač / krížový skrutkovač / otvor na kľúče / krúžok na kľúče / nožnice
Hlavný materiál 30Cr13
Farba Strieborno-červené
Rozmery (zložený výrobok) 62 x 27 mm
Hmotnosť 78 g

033220
17 položky
6973907630042

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product