• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Kamera zewnętrzna IP Arenti Outdoor1 WiFi 2K 5G
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Arenti Outdoor1 WiFi 2K 5G IP vonkajšia kamera

40,45 € (s DPH) 33,71 € (bez DPH)
block dočasne vypredané
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Arenti Outdoor1 WiFi 2K 5G IP vonkajšia kamera

Hľadáte moderné zariadenie, ktoré vám umožní jednoducho sledovať, čo sa deje v blízkosti vášho pozemku? Vonkajšia kamera Outdoor1 je zariadenie, ktoré sníma obraz v Ultra HD kvalite, má inteligentný snímač pohybu, dobre funguje v noci a umožňuje zaznamenávať čistý obraz na pamäťovú kartu alebo do cloudu. Podporuje obojsmerný zvuk, spolupracuje so systémami iOS a Android a je bezdrôtová. To všetko vám umožní rýchlo skontrolovať okolie vášho domu a konečne sa cítiť úplne bezpečne. Kamera je vodotesná podľa normy IP65. Arenti je držiteľom prestížneho ocenenia za dizajn Red Dot Award 2021.

Arenti/OUTDOOR1/1

Čistý obraz za každých okolností

Kamera poskytuje obraz v kvalite Ultra HD, čo znamená, že na telefóne jasne a podrobne vidíte všetko, čo sa deje v blízkosti vášho domu. To vám umožní rýchlo identifikovať osoby alebo zvieratá na vašom pozemku. Zariadenie navyše dokonale funguje aj v noci - využíva infračervené svetlo, takže zaručuje efektívne monitorovanie aj v tej najväčšej tme. Pri zistení pohybu v noci sa zariadenie prepne do plnofarebného režimu, takže získate najkvalitnejšie snímky bez ohľadu na podmienky. So zariadením Arenti môžete pokojne spať!

Arenti/OUTDOOR1/9

Inteligentný snímač pohybu

Zariadenie využíva nepretržitý detektor pohybu. Automaticky zisťuje pohyb v dosahu kamery. Tým sa minimalizuje množstvo nahrávaného materiálu, čím sa šetrí miesto na karte a v cloude. Záznam sa vytvorí len vtedy, keď sa v blízkosti kamery niečo deje, takže sa rýchlo dostanete k záberom, ktoré vás zaujímajú. Zariadenie navyše umožňuje, aby ste si sami nastavili rozsah snímača pohybu - sami sa rozhodnete, aká oblasť je pre vás dôležitá.

Arenti/OUTDOOR1/3

Spolupracuje s obľúbenými systémami

Zariadenie Outdoor 1 pracuje v pásmach 2,4 GHz a 5 GHz a je kompatibilné so systémami iOS a Android, čo znamená, že ho môžete ľahko pripojiť k väčšine mobilných zariadení. Podporuje hlasových asistentov Amazon Alexa a Google Assistant, takže ho môžete bez problémov ovládať jednoduchým hlasovým príkazom. Zariadenie nahráva na kartu SD (až 256 GB) alebo do cloudu - vyberte si, kam chcete ukladať svoje záznamy.

Arenti/OUTDOOR1/5

Rýchla obojsmerná komunikácia

Arenti ponúka pohodlie obojsmerného zvuku. Budete nielen vidieť, ale aj počuť všetko, čo sa deje v dosahu kamery. Navyše môžete jednoducho poslať správu osobe v monitorovanom priestore. Požiadajte kuriéra, aby nechal balík na schodoch, alebo zavolajte deti na večeru bez toho, aby ste museli opustiť dom.

Arenti/OUTDOOR1/6

Bezdrôtová prevádzka

Kameru môžete jednoducho umiestniť kamkoľvek - jej inštalácia je jednoduchá. Funguje bezdrôtovo, takže ku kamere máte prístup, aj keď nie ste doma. Navyše má stupeň krytia IP65. Kamera je odolná voči vysokým a nízkym teplotám a nebojí sa dažďa, snehu ani vetra. Bez ohľadu na podmienky môžete sledovať...bez toho, aby ste opustili svoju teplú posteľ!

Arenti/OUTDOOR1/2

Obsahuje

  • Kamera
  • Adaptér
  • Výstražná nálepka
  • Balenie skrutiek
  • Návod na obsluhu
Snímač obrazu 1/3'' 4MP CMOS
Efektívne pixely 2560(H)*1440(V)
Uzávierka 1/20~1/10,000s
Min. osvetlenie Farebné 0.01Lux@F1.6 ; čiernobiele 0.01Lux@F1.6
IR vzdialenosť Nočná viditeľnosť do 10 m
Teplota farieb reflektora 3000K
Vzdialenosť bodového svetla 15m
Deň/noc Automatický (ICR)/Farebný/čierny/biely
WDR DWDR
Ohnisková vzdialenosť 2,8 mm
Maximálna clona F1.6
Uhol pohľadu 110°
Typ objektívu Pevný objektív
Kompresia H.265
Prenosová rýchlosť 32Kbps~2Mbps
Snímková frekvencia 20FPS
Zvukové rozhranie Vstavaný mikrofón
Spúšťanie alarmu Inteligentná detekcia pohybu
Komunikačný protokol HTTP, TCP/IP, DHCP, DNS, RTSP
Protokol rozhrania Privátne
Bezdrôtová sieť 2.4G a 5G WIFI (IEEE802.11b/g/n/ac)
Podporovaný operačný systém iOS 9 alebo novší, Android 5 alebo novší
Zabezpečenie Overenie používateľa, AES-128, SSL
Prevádzková teplota -20 °C až 50 °C
Napájanie DC 12V/1A
Spotreba energie Max. 5,5 W
Vodotesnosť IP65
Rozmery 65 x 65 x 146 mm
Čistá hmotnosť 270 g
048050
6972055686383

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product