• 3% zľava pri platbe prevodom
Kamera wewnętrzna IP Arenti Dome1 WiFi 2K 5G
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Arenti Dome1 IP vnútorná kamera WiFi 2K 5G

43,88 € (s DPH) 36,57 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Arenti Dome1 IP vnútorná kamera WiFi 2K 5G

Hľadáte zariadenie, ktoré vám umožní jednoducho sa postarať o bezpečnosť vašu a vašej rodiny? Vnútorná kamera Arenti bola vyrobená práve na tento účel! Vďaka svojmu rozlíšeniu 2K vám umožní získať vysokokvalitný obraz. Využíva systém sledovania pohybu a hluku, podporuje obojsmerný zvuk a spolupracuje so systémami iOS a Android, vďaka čomu môžete svoje priestory sledovať na diaľku v reálnom čase. Majte prehľad o svojom dome a domácich miláčikoch, keď ste preč, alebo sledujte deti hrajúce sa vo vedľajšej izbe a dbajte na ich bezpečnosť. Dômyselná konštrukcia zariadenia umožňuje umiestniť kameru do ľubovoľnej polohy, čo vám dáva slobodu výberu oblastí, ktoré chcete monitorovať.

Arenti/DOME1/5

Neunikne jej pohyb ani hluk

Kamera Dome 1 využíva inteligentný systém na detekciu ľudského pohybu a hluku. Automaticky spustí nahrávanie, keď sa niekto nachádza v dosahu kamery alebo keď mikrofón zaznamená zvuk, ktorý môže znamenať neželanú udalosť. Navyše budete o jej zistení okamžite informovaní prostredníctvom aplikácie. S aplikáciou Arenti môžete rýchlo odhaliť nežiaduce situácie a dokonca im zabrániť!

Arenti/DOME1/8

Fantastická kvalita obrazu

Kamera sa vyznačuje vynikajúcou kvalitou obrazu bez ohľadu na dennú dobu. Ponúka kvalitu Ultra HD 2K - a to aj v noci. Táto kvalita vám umožní ľahko identifikovať osobu alebo zviera v dosahu kamery a vidieť takmer každý detail. Zariadenie vytvára krátke, 180-sekundové záznamy, ku ktorým máte kedykoľvek prístup. Vďaka tomu nielenže lepšie pochopíte, čo sa deje vo vašom dome, keď tam nie ste, ale získate aj podrobné zábery v prípade neželaných udalostí, ako je napríklad vlámanie a pod. So systémom Arenti získate výhodu a budete pripravení na všetky okolnosti!

Arenti/DOME1/9

Sami si nastavte oblasť monitorovania

Inštalácia zariadenia vám nespôsobí najmenšie problémy a môžete ho pohodlne umiestniť kdekoľvek. Dômyselná konštrukcia kamery navyše umožňuje nastaviť jej polohu - otočiť ju o 350° alebo nakloniť o -20-90°. Pozoruhodnou funkciou je vlastné nastavenie oblasti detekcie pohybu, ktoré umožňuje presnejšie monitorovanie vybranej oblasti. To všetko vám dáva kontrolu nad tým, čo sa deje vo vašej domácnosti, a pocit bezpečia za každých okolností.

Arenti/DOME1/2

Obojsmerná zvuková prevádzka

Dome 1 nielenže reaguje na hluk, ale podporuje aj obojsmerný zvuk. Čo to pre vás znamená? Pomocou telefónu môžete hovoriť priamo na deti, ktoré sa hrajú v dosahu kamery, pokarhať svojho štvornohého miláčika, keď kvíli, a vystrašiť potenciálneho zlodeja. Získajte kontrolu nad svojím domovom, aj keď tam nie ste!

Arenti/DOME1/4

Jednoduchá správa pomocou aplikácie

Kamera ukladá zaznamenané záznamy na kartu SD (až 256 GB) alebo do cloudu. V aplikácii sa rozhodnete, kam súbory radšej uložíte. Vďaka podpore mobilných zariadení so systémom Android/iOS môžete kedykoľvek vzdialene monitorovať miestnosť v reálnom čase. Okrem toho je kamera kompatibilná s hlasovými asistentmi Amazon Alexa a Google Assistant, čo vám umožní úplné hlasové ovládanie. Na zobrazenie fotoaparátu na obrazovke telefónu stačí jeden jednoduchý príkaz. Pozrite sa, ako jednoducho sa môžete uistiť, že sú všetci vo vašej domácnosti v bezpečí!

Arenti/DOME1/7

Na vašom súkromí záleží

Výrobok ponúka možnosť použitia fyzického krytu, ktorý ľahko zabezpečí vaše súkromie zakrytím objektívu kamery. Zariadenie navyše podporuje funkciu geofencing, čo znamená, že keď sa váš smartfón pripojí k sieti, v ktorej sa kamera nachádza, prestane nahrávať a prejde do režimu spánku. Keď opustíte dom a váš telefón nie je pripojený k sieti, kamera sa automaticky reštartuje. Vaša bezpečnosť je prioritou, ale súkromie je rovnako dôležité. S kamerou Arenti môžete mať všetko!

Arenti/DOME1/3

Súčasťou balenia je

  • Fotoaparát
  • Držiak
  • Adaptér a kábel
  • Balenie skrutiek
  • Výstražná nálepka
Snímač obrazu 1/3'' 3Megapixelový snímač CMOS
Efektívne pixely 2304(H)*1296(V)
Uzávierka 1/15~1/10,000s
Min. osvetlenie Farebné 0.1Lux@F2.0 ; čiernobiele 0.01Lux@F2.0
IR vzdialenosť Nočná viditeľnosť do 10 m
Deň/noc Automatické (ICR)/farebné/čiernobiele
WDR DWDR
Objektív 3.6mm@F2.0, 100°
Kompresia H.264
Prenosová rýchlosť 32Kbps~2Mbps
Zvukový vstup/výstup Zabudovaný mikrofón/reproduktor
Spúšťanie alarmu Inteligentná detekcia pohybu a hluku
Komunikačný protokol HTTP, DHCP, DNS, TCP/IP, RTSP
Protokol rozhrania Privátne
Bezdrôtová komunikácia 2.4G WIFI (IEEE802.11b/g/n)
Podporovaný systém iOS 9 alebo novší, Android 5 alebo novší
Zabezpečenie Overenie používateľa, AES-128, SSL
Prevádzková teplota -20 °C až 50 °C
Napájanie DC 5V/1A
Spotreba energie max. 4,5 W
Otáčanie/naklonenie Otáčanie: 0~350°, náklon: -20~90°
Ukladanie Karta SD (max. 256 GB), cloudové úložisko
Rozmery 58,7 x 70 x 102 mm
Čistá hmotnosť 159 g
048049
21 položky
6972055681357

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product