• 3% zľava pri platbe prevodom
Bezprzewodowa Kamera IP Sonoff S-CAM
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrôtová IP kamera Sonoff S-CAM

30,60 € (s DPH) 25,50 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtová IP kamera Sonoff S-CAM

Chcete monitorovať svoj domov bez ohľadu na to, kde sa nachádzate? IP kamera Sonoff S-CAM prichádza na pomoc! Podporuje obojsmerný zvuk a spolupracuje s hlasovými asistentmi Amazon Alexa a Google Assistant. Ponúka čisté video v rozlíšení 1080p HD. Pripája sa aj k iným zariadeniam Sonoff. Pri detekcii pohybu zaznamenáva až 5-minútové videá. Umožňuje ukladať záznam na kartu micro SD s kapacitou až 256 GB alebo do cloudu eWeLink. Súčasťou balenia je aj napájací adaptér Sonoff USB.


Vynikajúca kvalita obrazu

Kamera Sonoff ponúka vysokokvalitný obraz v rozlíšení HD 1080p a je skvelá aj po zotmení, pretože vďaka infračerveným LED diódam, ktoré vyžarujú infračervené svetlo, poskytuje jasný obraz na vzdialenosť 10 m aj v noci. Vďaka protokolu RTSP môžete na obrazovke počítača jednoducho sledovať, čo sa deje u vás doma.


Detekcia pohybu

Zvýšte bezpečnosť svojho domova. Pomocou aplikácie môžete nastaviť časy, kedy sa alarm spustí pri zistení pohybu. Kameru môžete pripojiť aj k iným zariadeniam Sonoff pre ešte lepšiu ochranu - po pripojení sa záznam spustí v určitom čase, napr. pri zapnutí svetla! Kamera navyše pri detekcii pohybu zaznamená maximálne 5 minút videa - nezmeškáte tak žiadne udalosti, keď ste mimo domova.


Ovládanie fotoaparátu hlasom

Zariadenie spolupracuje so službami Amazon Alexa a Google Assistant, takže ho môžete pohodlne ovládať hlasom. Stačí pár slov a môžete zistiť, čo sa deje v detskej izbe alebo garáži vášho dieťaťa! Okrem toho má kamera zabudovaný reproduktor a mikrofón, ktorý vám umožní voľne hovoriť s blízkymi, aj keď nie ste doma!


Viacero možností ukladania

Kamera S-CAM je vybavená slotom na pamäťovú kartu micro SD s maximálnou kapacitou 256 GB. Svoje videá môžete bezpečne ukladať aj do cloudu pomocou aplikácie eWeLink - k dispozícii je 30-dňová bezplatná skúšobná verzia úložiska.


4 spôsoby montáže

Namontujte kameru S-CAM kamkoľvek chcete - montáž by nemala byť problém! Môžete ho jednoducho pripevniť až 4 spôsobmi - pomocou skrutiek, magnetického držiaka, nálepky alebo statívu. Nie je problém pripevniť ho na stenu alebo na vchodové dvere - rozhodnutie je na vás.


Zahrnuté

  • fotoaparát
  • adaptér (2A nabíjačka)
  • Nabíjací kábel USB
  • nálepka na montáž kamery
  • používateľská príručka

Špecifikácie:

Model CAM Slim
Farba Biela
Vstup 5V / 1A
Maximálne rozlíšenie 1080p
Počet IR LED diód 2
Verzia kompresie videa H.264
Objektív Iris F2.3
Pripojenie WiFi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Prevádzková teplota -10 °C až 40 °C
Rozmery 91 x 53 x 44,5 mm
Hmotnosť 195 g
040675
153 položky

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product