• 3% zľava pri platbe prevodom
Kamera IP Laxihub M4-TY WiFi 1080p Tuya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

IP kamera Laxihub M4-TY WiFi 1080p Tuya

25,33 € (s DPH) 21,11 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

IP kamera Laxihub M4-TY Tuya

Udržujte svoj domov v bezpečí. Laxihub M4-TY detekuje pohyb a zvuk, odosiela upozornenia a poskytuje vynikajúcu kvalitu videa Full HD 1080p. Podporuje obojsmerný zvuk a je kompatibilný s aplikáciami Arenti a Tuya Smart, ako aj s hlasovými asistentmi Google Assistant a Amazon Alexa. Zariadenie vám tiež pomôže chrániť vaše súkromie. Pri detekcii pohybu zaznamenáva aj 60-sekundové videá. Svoje zábery môžete ukladať na kartu micro SD s kapacitou až 128 GB alebo do cloudu AWS spoločnosti Amazon - a pri kúpe kamery získate 3-mesačnú skúšobnú verziu zadarmo.

Vynikajúca kvalita obrazu vo dne aj v noci

Kamera umožňuje efektívne monitorovanie 24 hodín denne. Ponúka vynikajúcu kvalitu obrazu 1080p/25FPS a vylepšený systém nočného videnia s dosahom až 10 m. To znamená, že vždy vidíte, čo sa deje vo vašom dome - nielen cez deň, ale aj v noci. Zariadenie je vybavené špičkovým 105° širokouhlým objektívom - takže uvidíte viac! V náhľade fotoaparátu môžete tiež až 2-násobne priblížiť obraz bez obáv zo straty kvality.

Efektívna detekcia pohybu a zvuku

Okamžite sa dozviete o všetkých rušivých udalostiach vo vašej domácnosti. Keď kamera zistí neobvyklý pohyb alebo zvuk, odošle vám upozornenie do telefónu. Môžete tiež nastaviť citlivosť detekcie AI. Nemusíte sa teda obávať, že vás zariadenie upozorní, aj keď je v dosahu vták alebo malé zviera.

Pre vaše súkromie

Po aktivácii služby Arenti Cloud budú vaše údaje bezpečne uložené v cloude Amazon AWS. Kamery sa môžu automaticky vypnúť aj pri používaní rovnakej siete Wi-Fi ako telefón. To znamená, že nebudú fungovať, keď ste doma. Zariadenie môžete tiež kedykoľvek vypnúť jediným kliknutím. Pre zariadenie M4-TY môžete vytvárať aj plány. Produkt podporuje aj režim ochrany súkromia Geo-fencing.

Zabudovaný reproduktor a mikrofón

Fotoaparát je vybavený reproduktorom a mikrofónom. Podporuje obojsmerný zvuk a poskytuje veľmi dobrú kvalitu zvuku, čo znamená, že vám umožňuje voľne komunikovať s vašimi blízkymi pomocou aplikácie Arenti. Môžete tak ľahko hovoriť so svojím dieťaťom alebo partnerom, keď nie ste doma. Zariadenie je tiež kompatibilné so službami Amazon Alexa a Google Assistant, takže ho môžete ovládať hlasom. Stačí pár slov a môžete napríklad zobraziť náhľad kamery na zariadení spárovanom s Chromecastom!

Pohodlné skladovanie

Ak kamera zaznamená pohyb, môže nahrávať až 60 sekúnd videa - oveľa dlhšie ako väčšina kamier na trhu. Spoločnosť M4-TY ponúka aj bezplatnú 3-mesačnú skúšobnú verziu svojej služby ukladania záznamov z ostaza posledných 72 hodín v cloude. V prípade potreby si môžete takto uložený záznam kedykoľvek pozrieť. Produkt je kompatibilný aj s kartami micro SD FAT32 s kapacitou do 128 GB - môžete z nich exportovať videá vo formáte MP4.

Špecifikácie

Výrobca Laxihub
Model M4-TY
Matica 1/2,9'' 2 MP CMOS
Efektívne pixely 1920 (V) x 1080 (V)
Uzávierka 1/25~1/100 000 s
Minimálna intenzita svetla Farba: 0,01 lux pri F1,2; čiernobielo: 0,001 lux pri F1,2
IR rozsah Nočné videnie do 10 m
Noc / deň Automaticky (ICR) / Farebne / Čiernobielo
WDR DWDR
Objektív 3,6 mm pri F2,0, 115°
Kompresia H.264
Dátový tok 32 Kb/s - 2 Mb/s
Audio vstup/výstup Zabudovaný mikrofón / reproduktor
Spustenie alarmu Inteligentný snímač pohybu a zvuku
Komunikačné protokoly HTTP, DHCP, DNS, TCP/IP, RTSP
Protokol rozhrania Súkromná stránka
Bezdrôtové pripojenie 2.4G Wi-Fi (IEEE 802.11 b/g/n)
Podporované operačné systémy iOS 8 alebo novší, Android 4.2 alebo novší
Zabezpečenie Overovanie používateľa, AES-128, SSL
Prevádzková teplota -20-50°C
Zdroj energie DC 5 V / 1 A
Spotreba energie max. 2,5 W.
Posúvanie / naklápanie Otáčanie: 0-360°, naklápanie: 20-90°
Úložisko Karty Micro SD (až 128 GB), cloudové úložisko, NVR
Rozmery 60 x 58 x 110,5 mm
Hmotnosť 81 g
Aplikácia Arenti, Tuya Smart
Kompatibilita Asistent Google, Amazon Alexa

031439
105 položky
6972055682057

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product