• 3% zľava pri platbe prevodom
DDPAI Hardwire Kit pro MINI
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sada pevného kábla DDPAI pre MINI

11,64 € (s DPH) 9,70 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Napájací adaptér pre DDPAI MINI VCR

Vychutnajte si dlhší čas nahrávania a nepretržitý 24-hodinový parkovací režim. Adaptér DDPAI Hardwire Kit dokáže nepretržite napájať vašu autokameru MINI. Navyše sa ľahko inštaluje a zaručuje bezpečné používanie. Vyniká tiež pôsobivou odolnosťou.

DDPAI/Hardwire-Kit-Mini/1

Parkovací režim

Udržujte svoje vozidlo v bezpečí po celý deň. Adaptér dokáže poskytnúť spoľahlivý zdroj napájania pre vašu palubnú kameru a dodáva energiu, aj keď je motor vozidla vypnutý. To zaručuje spoľahlivejšie monitorovanie parkovania až na 24 hodín.

DDPAI/Hardwire-Kit-Mini/3

Bezpečnosť používania

Napájací adaptér je navrhnutý tak, aby ste ho mohli používať bezpečne. Zariadenie dokáže inteligentne chrániť aj pripojený videorekordér a dokonca aj batériu vozidla. Okrem iného je kamera chránená proti skratu, prehriatiu a nadprúdu. Nehrozí jej ani preťaženie. Okrem toho, ak napätie akumulátora vozidla klesne pod 11,8 V, 12 V alebo 12,4 V, kamera sa automaticky vypne, aby bola chránená pred poškodením.

DDPAI/Hardwire-Kit-Mini/8

Jednoduchá inštalácia

Adaptér umožňuje napájanie kamery z poistkovej skrinky, nie zo zásuvky zapaľovača cigariet, takže ju môžete namontovať tak, aby jej kábel bol takmer úplne neviditeľný. Inštalácia výrobku je veľmi jednoduchá a rýchla. Na zaistenie bezpečnosti vášho vozidla stačí tak málo!

DDPAI/Hardwire-Kit-Mini/7

Široká kompatibilita

Čím sa ešte líši pevná súprava adaptérov DDPAI? Široká kompatibilita! Výrobok bol vybavený konektorom micro USB, ktorý je ideálny nielen pre videorekordéry do auta, ale napríklad aj pre zariadenia GPS. Postarajte sa o spoľahlivý zdroj energie pre vybrané zariadenia a nemusíte sa obávať, že vám v najhoršom možnom momente dôjde energia!

DDPAI/Hardwire-Kit-Mini/2

Dokonalé v každom detaile

Adaptér sa vyznačuje aj starostlivo premysleným dizajnom. Je malý, tenký a príjemný na dotyk - pôsobí mimoriadne moderne a elegantne. Je tiež neuveriteľne odolný a odolný voči rušeniu, poškodeniu alebo opotrebovaniu. Bez problémov funguje aj pri vysokých a nízkych teplotách.

DDPAI/Hardwire-Kit-Mini/4

V balení

  • Súprava pevného kábla DDPAI
  • Návod na použitie
Značka DDPAI
Názov Súprava pevného kábla
Kompatibilita DDPAI MINI palubná kamera
Vstupné napätie DC 12V/24V
Výstupné napätie 5 V 1,5 A
Konektor micro USB
Dĺžka kábla 3.5m
059759
36 položky
6934915200856

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product