• 3% zľava pri platbe prevodom
Dash camera DDPAI N1 Dual 1296p@30fps +1080p
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

DDPAI N1 Dual 1296p@30fps +1080p autokamera

79,14 € (s DPH) 65,95 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

DDPAI N1 Dual 1296p@30fps +1080p VCR

DDPAI N1 Dual je nepostrádateľným nástrojom každého vodiča. Poskytne vám pokoj na duši a v prípade kolízie poskytne nezvratný dôkaz. Záznam sa zhromažďuje z prednej a zadnej kamery, ktoré zaznamenávajú video vo vysokom rozlíšení (predná 1296P@30fps, zadná 1080P@25fps). Vďaka širokouhlému zisku dokážu zachytiť oveľa viac. N1 Dual ponúka aj funkciu inteligentného sledovania vozidla pri zastavení.

DDPAI/N1-Dual/10

Nahrávanie vo vysokom rozlíšení

Vďaka vysokému rozlíšeniu získate vynikajúcu kvalitu záberov. Zorné pole 135° (vpredu) a 125° (vzadu) zaručuje širší uhol záberu pre vaše záznamy. Môžete tak získať jasný záznam dopravnej nehody, pri ktorom vám neunikne žiadny detail udalosti.

DDPAI/N1-Dual/2

Dva režimy záznamu

Máte k dispozícii dve možnosti nahrávania videa. V oboch prípadoch predná kamera zachytáva les pred vozidlom. Zadná kamera má možnosť otáčania o 360°, takže v prvom režime zachytáva všetko, čo sa deje vo vnútri vozidla, a v druhom režime zachytáva to, čo sa deje za ním. Môžete tak nielen zaznamenávať stav vozovky, ale aj sledovať vodiča vozidla alebo zaznamenávať zaujímavé postrehy z cesty.

DDPAI/N1-Dual/5

Jasné nočné videnie

Duálny videorekordér DDPAI N1 využíva technológiu NightVIS. Vďaka tomu sú zábery zaznamenané v noci rovnako živé a jasné ako tie, ktoré sú nasnímané počas dňa. Predná kamera je vybavená 5 optickými šošovkami so širokou clonou F1,8. Môžete si byť istí, že kamera bude fungovať skvele v akúkoľvek dennú či nočnú dobu!

DDPAI/N1-Dual/3

Inteligentný fotoaparát

Videá s vysokým rozlíšením nemusia zaberať veľa miesta vo vašej obývačke. Kamera N1 Dual podporuje karty SD s kapacitou až 256 GB. Použitie umelej inteligencie umožnilo vyvinúť efektívnu technológiu kódovania a dekódovania videa, ktorá čistí video do zariadenia s vysokým rozlíšením. Zaberá o 30 % menej miesta, takže môžete čistiť záznam dlhší čas. Zariadenie je schopné čistiť videá s celkovou dĺžkou 28 hodín.

DDPAI/N1-Dual/4

Monitorovanie na mieste

Teraz môžete byť pokojní. Videorekordér podporuje 3 režimy monitorovania vášho vozidla počas parkovania, čím poskytuje spoľahlivú ochranu v prípade vlámania a iných nežiaducich udalostí. V režime Time Lapse (Časozberný záznam) môže zariadenie nahrávať až 5 dní, čo je skvelé, ak ste mimo vozidla dlhší čas. Režim detekcie kolízie sa aktivuje, keď dôjde k nárazu alebo kolízii, a okamžite vyhotoví fotografiu a následne vytvorí 10/20 alebo 30-sekundový záznam. Nahrávanie v slučke je režim, ktorý pri nedostatku pamäte prepíše nové záznamy namiesto najstarších (funkcie sú k dispozícii s prídavným káblom, ktorý je možné zakúpiť ako voliteľné príslušenstvo).

DDPAI/N1-Dual/7

Žiadne starosti s batériou

Kamera je vybavená inteligentným systémom napájania IPS. Vďaka nemu neustále monitoruje napätie batérie vozidla, a ak klesne pod bezpečnú hranicu, automaticky preruší napájanie kamery. Okrem toho ho môžete sledovať v reálnom čase pomocou špeciálnej aplikácie DDPAI.

DDPAI/N1-Dual/1

Pozrite si tiež¡Možnosti použitia

V aplikácii DDPAI máte prístup k ďalším funkciám. Môžete nastaviť rozlíšenie záznamu, citlivosť na kolízie a dokonca aj zobrazenie videa v reálnom čase. Záznamy z kamery môžete tiež stiahnuť do svojho zariadenia, upravovať ich a zdieľať na sociálnych sieťach.

DDPAI/N1-Dual/8

Bezpečné pre vaše vozidlo

Kamera N1 Dual má dlhú životnosť a je odolná voči extrémnym teplotám (-20 â - 70 â). Tým sa eliminuje riziko napučania batérie, takže ponechanie videokamery v aute nepredstavuje žiadne riziko. Spoločnosť DDPAI poskytuje záruku bezpečnosti, ktorá je podložená certifikáciou IATF16949.

DDPAI/N1-Dual/6

Dômyselný dizajn

Zariadenie bolo navrhnuté s ohľadom na bezpečnosť a pohodlie. V súlade s tým sa vyznačuje minimalistickým dizajnom, takže nebráni vo výhľade a nerozptyľuje vodiča pri jazde. Okrem toho dokonale zapadá do interiéru vozidla. Dizajn získal ocenenie RED Dot Award a iF Design Award.

DDPAI/N1-Dual/9

Balenie obsahuje

  • Videorekordér N1 Dual
  • montážne zariadenie
  • Zadná kamera
  • Nabíjačka do auta
  • Napájací adaptér pre prednú kameru
  • Napájací adaptér pre zadnú kameru (5,5 m)
  • Manuál
  • 3M x 4 pásky
  • Elektrostatické nálepky x 2
Obrobok DDPAI
Model N1 Dual
Kódovanie videa H.264/AI.265 (technológia kódovania DDPAI)
Predná strana 1296P@30fps
Rozlíšenie Predná strana: 1296P@30fps Zadná strana: 1080P@25fps
Objektív Predná časť: 5 súprav optických šošoviek, FOV135°, clona F1,8 Zadná časť: 4 súpravy optických šošoviek, FOV125°, clona F2,0
Obrázok Až 256 GB na karte microSD
G-senzor Vstavaný 3-osový gyroskopický snímač. Citlivosť núdzového priblíženia možno nastaviť v aplikácii
Wi-Fi Vstavaná 2,4 GHz Wi-Fi
USB Typ C
054350
70 položky
6934915204007

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product