• 3% zľava pri platbe prevodom
Wideorejestrator DDPAI Mola N3 GPS 2K 1600p/30fps WIFI
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

DDPAI Mola N3 GPS 2K 1600p/30fps WIFI videorekordér

81,55 € (s DPH) 67,96 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Videorekordér do auta DDPAI N3

Kamera do auta DDPAI N3 zaznamenáva video vo vynikajúcej kvalite 1600p a jej zabudované GPS presne zaznamenáva vaše trasy a rýchlosť. Pokročilý systém ADAS monitoruje situáciu na ceste v reálnom čase a môže vám poskytnúť užitočné rady. Funkcia monitorovania parkovania zaručuje, že vaše vozidlo je neustále chránené, a inteligentné pripojenie Wi-Fi a aplikácia DDPAI poskytujú pohodlný prístup k nahraným materiálom. Nájdete tu aj praktickú nabíjačku do auta s 2 portami USB.

Â

Kvalita obrazu, ktorá vás ohromí

Zachyťte udalosti z prehliadky do najmenších detailov. Kamera DDPAI N3 nahráva filmy v rozlíšení Ultra HD 1600p a 6-vrstvový sklenený objektív poskytuje ostré, úžasne bohaté detaily a prirodzené farby s krištáľovo čistým obrazom. Či už natáčate nezvyčajné situácie na cestách alebo veľkolepé pamiatky, ktoré ste stretli na výlete, výsledky vás určite ohromia! N3 podporuje aj nahrávanie do batérie - keď sa pamäť prepíše, automaticky prepíše staré údaje novými. Upozorňujeme, že pamäťová karta nie je súčasťou balenia, je potrebné ju zakúpiť samostatne.Â

Â

Technológia WDR

Technológia WDR upravuje vyváženie expozície tak, aby fotoaparát zachytil viac detailov v noci alebo počas slnečného dňa. Pridaná clona F1,8 zvyšuje svetelný výkon o 20 %, takže môžete vytvárať vysokokvalitné zábery bez ohľadu na počasie alebo dennú dobu.

 Â

Â

Zabudované vysoko presné GPS

Diktafón je vybavený neuveriteľne presným systémom GPS. Umožňuje presne zaznamenať vašu polohu a rýchlosť. Pripojením sa k aplikácii cez Wi-Fi si potom môžete zobraziť svoje trasy v Mapách Google.

Â

Získajte spoľahlivého asistenta

N3 je tiež váš nenahraditeľný pomocník! Vďaka pokročilému systému ADAS bude vaša jazda bezpečnejšia a život za volantom jednoduchší. Okrem iného inteligentne rozpoznáva pohyb vozidiel a svetelnú signalizáciu a tiež monitoruje stav ciest, aby vám poskytol rady v reálnom čase. Takto si budete vedomí chodcov v okolí, dodržíte potrebný odstup od ostatných vozidiel a vyhnete sa náhodnému vybočeniu z jazdného pruhu!

Â

24-hodinová ochrana

S DDPAI môžete svojmu vozidlu poskytnúť nepretržitú ochranu. S funkciou 24-hodinového monitorovania parkovania kamera zaznamenáva jednu snímku za sekundu, čím šetrí miesto v pamäti a umožňuje nahrávať dlhší materiál.³w. Poznámka: Na správnu prevádzku tejto funkcie sú potrebné ďalšie komponenty, ako napríklad súprava Hardwire, ktoré je potrebné zakúpiť samostatne.

Â

Záznam z rôznych perspektív

Dodávaný držiak na fotoaparát má praktickú, sklopnú a otočnú konštrukciu. Umožňuje nielen rýchlu a jednoduchú montáž rekordéra, ale aj voľné nastavenie polohy. Takže môžete zaznamenávať udalosti z cesty aj z vozidla! Chcete si urobiť fantastickú selfie z cesty? S DDPAI N3 je to tiež možné!

Â

Rýchle a stabilné pripojenie s funkčnou aplikáciou

Spárujte kameru s aplikáciou DDPAI a získajte pohodlný prístup k záznamom. Môžete si ich tiež stiahnuť do telefónu a uložiť do špeciálneho pohotovostného priečinka, aby ste zabránili ich náhodnému vymazaniu alebo prepísaniu. Zabudovaný modul Wi-Fi zaručuje rýchle, stabilné a nerušené pripojenie - zabudnite na problémy so signálom! Upozornenie: Živé zobrazenie je k dispozícii len na modeloch, ktoré nie sú aktualizované na iPhone 12 PRO MAX z dôvodu nedostatku aktualizácií.

Â

Zahrnuté

  • Videorekordér N3
  • Hora
  • Napájací kábel
  • Nabíjačka do auta s 2 portami
  • Montážne nástroje
  • Nálepka 3M

Â

Špecifikácie

Â

Výrobca DDPAI
Model Mola N3 GPS
Rozlíšenie fotoaparátu 1600p, 30 FPS
Kodek H.264
Matica CMOS 5 MP
Objektív 6-vrstvový, sklenený, IR filter, 140° široký, clona F1,8
Modul Wi-Fi 2,4 GHz
Video výstup Bezdrôtové pripojenie
Kompatibilita Android, iOS
Podporované pamäťové karty TF, do 128 GB
Snímač výstrelu 3-osový

Â

Â

027445
106 položky
6934915201778

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product