• 3% zľava pri platbe prevodom
Wideorejestrator DDPAI Z50 4K@25fps
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Videorekordér DDPAI Z50 4K@25fps

120,37 € (s DPH) 100,31 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Videorekordér DDPAI Z50

Buďte na cestách v bezpečí a vybavte sa videorekordérom DDPAI Z50. Zariadenie nahráva videá v rozlíšení 4K a technológia D2save umožňuje ukladať záznamy do pamäte NAND flash v prípade poruchy karty TF. Produkt využíva technológiu ADAS a špeciálny parkovací režim, ktorý sa postará o bezpečnosť vozidla 24 hodín denne (na tento účel je potrebné zakúpiť sadu pevného napájacieho adaptéra).

Pôsobivá kvalita obrazu

Videorekordér DDPAI Z50 poskytuje vysokú kvalitu obrazu. Fotoaparát Z50 využíva snímač SONY IMX415 a zachytáva snímky v kvalite 4K, čo zaručuje vynikajúcu ostrosť aj v náročných svetelných podmienkach. Najmodernejšia zobrazovacia technológia Realcube v kombinácii s pokročilými algoritmami navyše prináša bohaté detaily a prirodzené, živé farby.

Bezpečné ukladanie záznamov

Použitie technológie D2save zaručuje, že vaše zábery budú v bezpečí bez ohľadu na situáciu. Ako to funguje? V prípade zlyhania karty TF sa záznamy uložia do dodatočnej pamäte NAND flash a potom sa pri najbližšej príležitosti prenesú späť na kartu TF. Je to skvelý spôsob, ako zabrániť strate dôležitých záberov. Kamera Z50 podporuje karty TF s kapacitou až 128 GB a umožňuje nahrávanie v slučke.

Profesionálny kondenzátor

Zariadenie je vybavené vysokokvalitným kondenzátorom, ktorý nahrádza klasickú batériu a zvyšuje bezpečnosť používania. Vďaka tomu môže DVR pracovať pri teplotách od -15 °C do 70 °C. Kondenzátor navyše umožňuje nahrávanie posledných 3-4 sekúnd, aj keď je kamera vypnutá. Môžete si tak byť istí, že vám nič dôležité neunikne.

Starajte sa o svoje auto

Z50 ponúka aj parkovací režim, ktorý zaručuje bezpečnosť vášho vozidla až 24 hodín denne. Keď je vozidlo zaparkované, kamera nahráva v režime časozberného snímania, aby sa potom video prehrávalo s normálnou frekvenciou snímok. Ak pri parkovaní hrozí nebezpečenstvo kolízie, zariadenie Z50 vás na to okamžite upozorní! Ak chcete používať parkovací režim, musíte si zakúpiť inteligentný napájací adaptér IPS (hardwire kit), ktorý nepretržite nabíja kameru, umožňuje nepretržité monitorovanie a chráni batériu vozidla pred vybitím.

Aplikácia DDPAI

Chcete viac? Stačí si nainštalovať bezplatnú aplikáciu DDPAI, ktorá vám poskytne prístup k funkčnému editoru videa. Pomocou neho môžete jednoducho a pohodlne upravovať videá, pridávať špeciálne efekty, filtre alebo hudbu. Svoje zábery môžete tiež sledovať a zdieľať s priateľmi. A vďaka zabudovanej sieti Wi-Fi môžete sťahovať a sledovať videá takmer kedykoľvek.

Zahrnuté

  • Videorekordér Z50
  • Nabíjačka do auta x1
  • Kanapájací remeň x2
  • Návod na obsluhu x2
  • Inštalačný nástroj x1
  • 3M samolepky x2
  • Elektrostatické nálepky x1

Špecifikácie:

Výrobca DDPAI
Model Z50
Farba Čierna
Rozmery 82 x 62 x 31,15 mm
Vstup 5 V / 2 A
Objektív 7 optických šošoviek a 1 IR, 140° zorné pole, clona F1,75
Matica Sony IMX415
G-senzor Zabudovaný 3-osý gyroskop, núdzový zámok, nastaviteľná citlivosť prostredníctvom aplikácie
Pamäť Kompatibilita s kartami TF do 128 GB, podpora nahrávania v slučke
Wi-Fi 2,4 GHz
Rozlíšenie 3840x2160p, 2880x1620p, 1920x1080p

037499
25 položky
6934915203475

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product