• 3% zľava pri platbe prevodom
Wideorejestrator DDPAI X5 Pro GPS 4K
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Videorekordér DDPAI X5 Pro GPS 4K

250,82 € (s DPH) 209,02 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Videorekordér DDPAI X5 Pro

Videorekordér DDPAI X5 Pro poskytuje vynikajúcu kvalitu obrazu až do rozlíšenia 4K a umožňuje nahrávať dynamické videá v rozlíšení 1080p/90FPS. Je vybavený pokročilým navigačným systémom a podporuje vysokorýchlostnú 5 GHz Wi-Fi. Ponúka aj špeciálny parkovací režim, ktorý vám umožní udržiavať vaše vozidlo v bezpečí aj počas celého dňa. Súbory možno ukladať na disk eMMC (32 GB) alebo na kartu TF s kapacitou až 128 GB (nie je súčasťou balenia). Až 2 kamery umožňujú nahrávať prednú aj zadnú časť.

Fantastická kvalita obrazu

Fotoaparát je vybavený snímačom Sony IMX415, ktorý v kombinácii so 7 objektívmi a clonou F1,8 poskytuje detailné, jasné a ostré snímky. Môžete s ňou nahrávať video vo vynikajúcej kvalite pri rozlíšení 3840x2160p / 30 FPS. Vďaka technológii Realcube sú videá jasné, ostré a ohromujúce so živými, prirodzenými farbami. Zariadenie ponúka aj technológiu NightVIS, ktorá umožňuje získať vysokokvalitné snímky aj pri slabom osvetlení. Dokáže tiež nahrávať plynulé zábery v rozlíšení 1080p/90FPS - bez rozmazania pohybu.

6.jpg?v=1648643700956

Záznam spredu a zozadu

X5 Pro umožňuje nahrávanie z prednej a zadnej časti vozidla súčasne. Takže vám nič neunikne. Predná kamera s rozlíšením 2160p a rozlíšením 4K zaznamená všetko pred vami a poskytne jasné snímky bohaté na detaily. Zadná kamera s rozlíšením 1080p môže byť užitočná v prípade nárazu zozadu alebo pri parkovaní. Môže vám pomôcť určiť vinníka a získať odškodnenie.

2 možnosti ukladania súborov

Nemusíte sa obávať, že vám dôjde úložný priestor a stratíte dôležité zábery. DVR je vybavený jednotkou eMMC s kapacitou 32 GB. Je tiež kompatibilný s kartami TF s kapacitou až 128 GB. Navyše sa vaše najdôležitejšie záznamy ukladajú na jednotku bez ohľadu na to, či používate dodatočnú pamäť alebo nie. S týmto riešením sú vaše kľúčové materiály vždy v bezpečí!

Pokročilý systém GPS

X5 Pro ponúka pokročilý navigačný systém, ktorý využíva GPS, BDS, GLONASS a Galileo. Má frekvenciu aktualizácie polohy 5+ Hz (približne 5-krát za sekundu). Vďaka tomu je mimoriadne presný. Navyše zabudovaný GPS, 6-osový gyroskop a G-senzor umožňujú využívať efekt Sense Reality (SR) na vytváranie efektných záznamov z ciest. Cíťte sa ako jazdec rallye a užite si jedinečný a vzrušujúci zážitok z jazdy!

Režim parkovania

Udržujte svoje auto v bezpečí aj 24 hodín denne. Kamera ponúka špeciálny parkovací režim, v ktorom nepretržite monitoruje dianie pred a za vozidlom (širokouhlé monitorovanie, vzadu: 125°, vpredu: 140°). Keď je vozidloX5 Pro nahráva časozberný záznam, aby zachytil čo najviac. Ak zariadenie zistí kolíziu, automaticky nahrá príslušnú časť záznamu. Záznamník má tiež nízku spotrebu energie a umožňuje kontrolu napätia prostredníctvom aplikácie, vďaka čomu je spoľahlivý po dlhú dobu.

Ešte viac funkcií pre bezpečnosť

S DDPAI môžete jazdiť bezpečne. X5 Pro ponúka pokročilý asistenčný systém vodiča, ktorý monitoruje situáciu na ceste a okrem iného vás informuje o kolíziách a chodcoch. Kamera má aj 6-osový G-senzor, ktorý rozpozná náhle otrasy a nárazy. V prípade nehody automaticky nahrá 10-sekundový videozáznam a uloží ho do samostatného priečinka. Toto video by mohlo byť užitočné, ak žiadate o odškodnenie alebo peniaze z poistenia.

Zabudovaný kondenzátor

Zariadenie X5 Pro je napájané vysokokvalitným kondenzátorom, a nie bežnou batériou. To znamená, že sa môžete tešiť z väčšej bezpečnosti pri používaní. Toto riešenie umožňuje používať kameru pri teplotách od -20 °C do 65 °C. Videorekordér sa neprehrieva a jeho životnosť sa výrazne predĺžila. Kondenzátor navyše umožňuje nahrávanie posledných 3-4 sekúnd aj po vypnutí kamery. Vďaka tomu budete mať istotu, že vám nič dôležité neunikne!

Aplikácia DDPAI

Stiahnite si aplikáciu DDPAI a získajte prístup k mnohým ďalším funkciám. Nielenže môžete na diaľku upravovať parametre kamery, ale môžete tiež ukladať a upravovať svoje zábery a zdieľať ich na sociálnych sieťach, ako sú Facebook, Instagram a TikTok. Dostupné filtre, efekty a hudba vám umožnia zatraktívniť a ozvláštniť vaše videá. X5 Pro podporuje vysokorýchlostné pripojenie Wi-Fi 5G na rýchle sťahovanie a nízku latenciu.

Zahŕňa

  • Videorekordér X5 Pro
  • Napájací kábel (vpredu)
  • Kamera RC1 (zadná)
  • Napájací kábel (vzadu)
  • Elektrostatické nálepky
  • Lepiace nálepky 3M
  • Používateľská príručka

Špecifikácie

Výrobca DDPAI
Model X5 Pro
Farba Čierna
Matica Sony IMX415
Vstup 12 V 1 A
Rozmery 102,8 x 64,6 x 33,3 mm
Wi-Fi Zabudovaný modul Wi-Fi 5 GHz
GPS Áno
Rozlíšenie videa Predné: 3840x2160p / 30 FPS, 1920x1080p / 90 FPS;
Zadné: 1920x1080p / 25 FPS;
Objektív Predná časť: 7 optických šošoviek, 140° zorné pole, clona F1,8;
Zadná časť: 5 optických šošoviek, 125° zorné pole, clona F2,0;
G-senzor Zabudovaný 6-osový gyroskop, nahrávanie a záznam klávesov, nastaviteľná citlivosť (prostredníctvom aplikácie)
Pamäť Zabudovaná jednotka eMMC s kapacitou 32 GB, kompatibilná s kartami TF do 128 GB (trieda 1)0)

033170
22 položky
6934915202898

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product