• 3% zľava pri platbe prevodom
Chytrý odstraňovač zápachu PetKit Pura AIR
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentný odstraňovač zápachu PetKit Pura AIR

18,59 € (s DPH) 15,49 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentný odstraňovač zápachu Pura Air

Inteligentný odstraňovač zápachu PetKit je ideálny pre domácnosť každého majiteľa mačky. Účinne čistí vzduch a odstraňuje zápach. Vďaka 2 prevádzkovým režimom si môžete jeho prevádzku prispôsobiť podľa svojich predstáv. Infračervený snímač rozpozná prítomnosť vášho domáceho maznáčika a zariadenie podľa toho reaguje. Používanie zariadenia uľahčujú 3 farebné indikátory. Na napájanie zariadenia budete potrebovať 3 batérie AAA.

Pokročilý snímač

Pura Air má zabudovaný infračervený senzor. Automaticky rozpozná prítomnosť vášho domáceho maznáčika - stačí ho umiestniť do jeho dosahu. Vďaka tomu je zariadenie presnejšie a v prípade potreby môže okamžite začať osviežovať vzduch.

Vyberte si najlepší režim pre vás

Na komplexnú ochranu proti zápachu a ešte účinnejšie osvieženie vzduchu podporuje Pura Air 2 režimy. V prvom z nich zariadenie automaticky začne odstraňovať pachy, akonáhle sa váš domáci miláčik dostane do jeho dosahu. Ak si vyberiete druhý, automaticky sa spustí každých 6 hodín, čím zabezpečí dobrú kvalitu vzduchu počas celého dňa.

Užívateľsky prívetivé stránky

Prístroj je vybavený polymérovým filtrom. Pri jeho výrobe sa použili extrakty z približne 20 rastlín. Je netoxický a neškodný - účinne pohlcuje nepríjemné pachy a rozkladá ich častice, napríklad dusík. Zabraňuje tiež rastu baktérií. To všetko znamená, že s PetKit Pura Air si budete môcť užívať čistý a svieži vzduch. (Filter môže účinne fungovať približne 3 mesiace).

Objavte silu záporných iónov

Odstraňovač zápachu využíva aj vysoko aktívne záporné ióny na ešte účinnejšie osvieženie vzduchu. Tie preukázateľne bojujú proti vírusom a tiež pohlcujú prach a jemné častice. Sú tiež zodpovedné za potláčanie rastu baktérií. Používaním čističky vzduchu Pura Air si zabezpečíte nielen vynikajúcu kvalitu vzduchu vo svojej domácnosti, ale aj svoje zdravie.

Veľký sortiment osvieženia

Až 5 vzduchových kanálikov umožňuje účinnú elimináciu zápachu. Boli umiestnené pod rôznymi uhlami, čo má za následok väčší rozsah pôsobenia zariadenia. Pomocou zariadenia Pura Air môžete účinne osviežiť vzduch vo svojej domácnosti a rýchlo zabudnúť na nepríjemné pachy.

Rýchla kontrola stavu zariadenia

Tri farebné svetelné indikátory vám poskytnú potrebné informácie o stave spotrebiča. Biela farba znamená, že nádoba je funkčná. Keď sa rozsvieti červená kontrolka, je potrebné vymeniť batérie (3 batérie AAA poskytujú životnosť až 3 mesiace). Žltá kontrolka znamená, že je potrebné vymeniť filter.

Značka PetKit
Rozmery 164x40x32 mm
Farba Biela
Materiál ABS
Zdroj energie 3 batérie AAA (nie sú súčasťou balenia)
Pracovná záťaž <0.5A
Prevádzkové napätie 4.5V
026060
255 položky
6931580101709

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product