• 3% zľava pri platbe prevodom
Automatyczny dozownik do karmy PetWant F11-L
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Automatický dávkovač krmiva PetWant F11-L

64,76 € (s DPH) 53,97 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Automatický dávkovač krmiva PetWant F11-L

Zabezpečte svojmu domácemu miláčikovi správne kŕmenie a vždy prístup k čerstvému a zdravému krmivu. Automatický dávkovač krmiva PetWant F11-L je vybavený veľkou 4,5-litrovou nádržou, do ktorej môžete umiestniť suché alebo lyofilizované krmivo. Prístroj tiež umožňuje naprogramovať plán kŕmenia a veľmi ľahko sa čistí. Napájať ho môžete dvoma spôsobmi - pomocou adaptéra alebo 3 batérií veľkosti D.

PETWANT/F11-L/1

Spoľahlivý výkon

S dávkovačom PetWant sa nemusíte obávať, že by váš domáci miláčik nedostal krmivo včas. Spoľahlivý výkon modelu F11-L je výsledkom jeho výkonného jednosmerného motora a patentovaného mechanizmu so špeciálne navrhnutým obežným kolesom. Ten zabraňuje zasekávaniu a upchávaniu. Okrem toho výrobok pracuje veľmi ticho - nemusíte sa obávať, že by vás nepríjemný hluk rušil pri odpočinku alebo plašil vášho domáceho miláčika!

PETWANT/F11-L/10

Priestranný zásobník na krmivo

Dávkovač je vybavený veľkým zásobníkom na krmivo s objemom 4,5 litra. To znamená, že ho nemusíte príliš často dopĺňať! A môžete do nej ľahko umiestniť suché aj mrazom sušené krmivo. Teraz môžete ľahko zabezpečiť, aby mal váš domáci miláčik prístup k svojim obľúbeným pochúťkam!

PETWANT/F11-L/6

Vždy čerstvé krmivo

Nemusíte sa obávať, že sa krmivo uložené v dávkovači pokazí. Zásobník na krmivo v dávkovači má mimoriadne tesnú konštrukciu a je vybavený trojitým tesnením, ktoré vám umožní udržať krmivo dlhšie čerstvé. Využiť môžete aj pohlcovač vlhkosti, ktorý zabraňuje množeniu baktérií, a tým kazeniu potravín. Zabraňuje tiež vzniku nepríjemných pachov.

PETWANT/F11-L/4

Vylepšený dizajn

Čistenie dávkovača nie je žiadny problém - dávkovač môžete jednoducho rozobrať a vyčistiť jednotlivé komponenty. Dávkovač má tiež praktické priehľadné veko, takže sa môžete kedykoľvek pozrieť dovnútra a zistiť, koľko potravín v dávkovači zostalo. Ďalšou výhodou výrobku je miska z nehrdzavejúcej ocele 304, ktorá je pre zvieratá úplne bezpečná.

PETWANT/F11-L/9

2 spôsoby kŕmenia

Na napájanie dávkovača sa používa priložený adaptér. Nemusíte sa však obávať, že ak vypadne elektrina, váš domáci miláčik nedostane krmivo! Dávkovač môžete napájať aj pomocou 3 batérií veľkosti D (nie sú súčasťou balenia), ktoré zabezpečia dlhú dobu prevádzky až 45 dní. Buďte pripravení na všetky okolnosti a zabezpečte, aby váš domáci miláčik dostával zdravé a čerstvé krmivo bez ohľadu na situáciu!

PETWANT/F11-L/3

Plánujte rozvrhy kŕmenia

Chcete dávkovač automatizovať? Žiadny problém - dávkovač je vybavený prehľadným displejom LED a niekoľkými tlačidlami, pomocou ktorých môžete vytvoriť plán kŕmenia, napríklad prispôsobiť počet jedál a veľkosť porcií potrebám vášho domáceho maznáčika (maximálne 4 jedlá a 10 porcií). Dávkovač F11-L má tiež zabudovaný reproduktor a mikrofón. Ak chcete, môžete sa nahrať, ako voláte na svojho domáceho miláčika alebo mu dávate príkaz, aby ste si ho mohli neskôr pohodlne prehrať!

PETWANT/F11-L/2V

súbore

na adrese
  • Dávkovač krmiva
  • Miska na krmivo
  • Napájací adaptér
  • Pohlcovač vlhkosti
  • Návod na použitie
Výrobca PetWant
Model F11-L
Farba Sivá + biela
Objem nádrže 4,5 l
Podávanie Suché a lyofilizované krmivo, 5-15 mm
Napájanie DC adaptér 5 V / 1 A alebo 3x batérie veľkosti D
Menovité napätie DC 5 V
Menovitý výkon 0,5 W
Prevádzková teplota 5 °C až 50 °C
Materiál ABS
Rozmery 317 x 240 x 370 mm
Hmotnosť 2,6 kg
Určenie Pre mačky a malé psy
047651
25 položky
5905316146372

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product