• 3% zľava pri platbe prevodom
Bieżnia dla kota the Little Cat B612 Cat Planet V1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bežecký pás pre mačky Little Cat B612 Cat Planet V1

568,21 € (s DPH) 473,50 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bežecký pás pre mačky Little Cat B612 Cat Planet V1

Udržujte svojho domáceho miláčika v kondícii. Bežecký pás Little Cat je vybavený farebným LED podsvietením, ktoré stimuluje inštinkty vašej mačky a povzbudzuje ju k používaniu stroja. V aplikácii môžete skontrolovať počet spálených kalórií, vzdialenosť atď. a sledovať pokrok svojho domáceho maznáčika. Okrem toho je zariadenie B612 tiché a jeho inštalácia trvá len chvíľu. Bežecký pás je navyše vhodný pre menšie aj väčšie mačky.

The-Little-Cat/B612/7

Pre zdravie vašej mačky

Podľa výskumov obézne mačky oveľa častejšie trpia kožnými problémami, cukrovkou a osteoartritídou. Okrem toho žijú kratšie ako zdravé mačky. Aby sa tomu predišlo, bol vytvorený bežecký pás B612, ktorý vášmu domácemu miláčikovi pomôže nielen schudnúť, ale ho aj udrží v dobrej kondícii.

The-Little-Cat/B612/6

Diaľkové ovládanie

Ovládanie uľahčuje aplikácia Little Cat, ktorú si môžete stiahnuť z Google Play alebo App Store. Pomocou nej môžete pridať informácie o svojom domácom miláčikovi, napríklad jeho vek. Môžete nastaviť farbu podsvietenia - a ovládať jeho polohu. Okrem toho môžete skontrolovať, koľko kalórií ste spálili, akú vzdialenosť ste prešli a koľko otáčok bežecký pás urobil. Okrem toho získate prístup k indexu telesnej hmotnosti a histórii tréningov vašej mačky, vďaka čomu môžete ľahko sledovať jej pokroky.

The-Little-Cat/B612/5

Bezpečná konštrukcia

Bežecký pás Little Cat B612 je navrhnutý tak, aby jeho používanie bolo úplne bezpečné. Namiesto laseru, ktorý je škodlivý pre oči, bežecký pás využíva LED svetlo. Vďaka použitiu ABS plastu je navyše odolný a ochranná pena zabraňuje porezaniu.

The-Little-Cat/B612/2

Bezdrôtová prevádzka

Bežecký pás je bezdrôtový pre väčšiu slobodu používania. Navyše po 6 sekundách nepoužívania prejde do pohotovostného režimu. Okrem toho je súčasťou balenia magnetický nabíjací kábel na obnovenie energie bežeckého pásu - približne po 4,5 hodinách bude pripravený na ďalšie používanie. Okrem toho vás aplikácia bude informovať o stave batérie.

The-Little-Cat/B612/8

Tichá prevádzka

Obávate sa, že bežecký pás bude robiť príliš veľký hluk? Nemusíte. Bežecký pás Little Cat B612 je výnimočne tichý, s prevádzkovou hlučnosťou nižšou ako 65 dB. Môžete tak relaxovať so svojou obľúbenou knihou bez nepríjemného hluku.

The-Little-Cat/B612/4

Súčasťou balenia je

  • bežecký pás
  • základňa bežeckého pásu
  • podložka
  • magnetický nabíjací kábel
  • ochranná pena
Výrobca The Little Cat
Model B612
Rozmery 1,23 x 0,31 x 1,3 m
Hmotnosť 30 kg
Materiál ABS, silikón, AI, PA, PET, PE
Rýchlosť 72 otáčok za minútu, 15 km/h
LED podsvietenie Áno, viacfarebné
Napájanie 5V
Pripojenie Bluetooth
Použitie Malá mačka
Operačné systémy Android, iOS
045399
15 položky
8809709290116

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product