• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentna fontanna/poidło dla psa i kota Homerunpet WF20
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentná fontána/vodička pre psov a mačky Homerunpet WF20

44,98 € (s DPH) 37,49 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Homerunpet WF20 Inteligentná fontána / nočník pre psa a mačku

Pracujete dlhé hodiny mimo domu a za ten čas už váš domáci miláčik vypil všetku vodu z misky? Chcete sa takýmto situáciám vyhnúť? S inteligentnou fontánkou pre psa a mačku WF20 tento problém zmizne! Množstvo vody, ktoré sa zmestí do zariadenia, je až 2 litre, takže vystačí pre jednu mačku až na 7 dní! Nemusíte sa obávať ani jej pokazenia, pretože napájačka je vybavená 3-stupňovým filtračným systémom, ktorý zabezpečuje neustále čerstvú a chutnú vodu.


Čerstvá voda

Môžete zabudnúť na to, že by ste svojmu domácemu miláčikovi museli neustále meniť vodu, pretože je špinavá a plná chlpov. Napájačka Homerunpet je vybavená 3-úrovňovým filtračným systémom pozostávajúcim z práškového kokosového uhlíka vloženého medzi 2 bavlnené sieťky. Tie zabraňujú zatuchnutiu vody, zabezpečujú dobrú chuť a filtrujú chlpy a nečistoty domácich zvierat. Odteraz si môžete byť istí, že vaši domáci miláčikovia budú piť vždy čerstvú a chutnú vodu.


Ideálna napájačka pre psy a mačky

Inteligentná napájačka Homerunpet je vďaka svojmu veľkému objemu 2 litre rovnako vhodná pre psy aj mačky. Pre jednu mačku toto množstvo vystačí až na 7 dní, takže je ideálna, ak ste neustále na cestách. Okrem toho môžete sledovať hladinu vody vďaka priehľadnému okienku v napájačke a LED indikátor na prednej strane zariadenia vás upozorní, keď čerpadlo prestane fungovať.


Pohodlné používanie

Homerunpet je ideálny pre väčšie domáce zvieratá vďaka veľkej vodnej ploche v hornej časti. Miska bola naklonená pod uhlom 4,18 pre lepšie pohodlie domáceho maznáčika a dokáže uložiť určité množstvo energie, keď zariadenie nie je k dispozícii. Táto fontána bude fungovať aj vtedy, keď je v nádobe nízka hladina vody. Navyše je toto zariadenie veľmi tiché, keďže jeho úroveň hlasitosti je len 20 dB.


Intuitívne ovládanie

Obsluha zavlažovacej kanvice Homerunpet je veľmi intuitívna a zostavenie celej konštrukcie vám zaberie len chvíľu. Dvoma kliknutiami môžete prepínať medzi normálnym režimom (ktorý dodáva vodu nepretržite) a prerušovaným režimom (ktorý dodáva vodu každé dve minúty). Jedným kliknutím sa vypne svetlo LED, ale ak chcete časovač znovu spustiť, stačí tlačidlo podržať dlhšie. Nemusíte sa obávať ani čistenia prístroja Homerunpet, pretože je bezproblémový. Celú konštrukciu môžete jednoducho rozobrať a ľahko vyčistiť.


Bezpečnosť

Homerunpet zaisťuje bezpečnosť pre vás aj vášho domáceho miláčika. Základňa zariadenia bola naprogramovaná tak, aby sa zapínala len vtedy, keď na ňu umiestnite vyhradené čerpadlo. Ak na ňu omylom položíte telefón alebo kľúče, automaticky sa vypne. Okrem toho je toto zariadenie ťažké Vďaka protišmykovým nožičkám a špeciálnemu dizajnu je fontána Homerunpet odolná voči útokom vašich domácich miláčikov.


Špecifikácie:

Výrobca: Homerunpet
Model WF20
Kapacita 2 litre
Rozmery 19,3 × 19,3 × 14,91 cm
Objem 20 dB
Hmotnosť 1,4 kg
038717
16 položky
6970834411027

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product