• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentny pojemnik próżniowy do przechowywania karmy Pawbby
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentná vákuová nádoba na potraviny Pawbby

87,76 € (s DPH) 73,13 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentná vákuová nádoba na potraviny Pawbby

Chcete, aby krmivo vášho domáceho maznáčika vydržalo čerstvé a bezpečné čo najdlhšie? Inteligentná vákuová nádoba Pawbby vám v tom pomôže! Výrobok umožňuje skladovať krmivo v optimálnych podmienkach a chráni ho pred vlhkosťou a baktériami. Pomocou aplikácie môžete tiež kontrolovať úroveň teploty a vlhkosti, pričom sa jednoducho používa a je vyrobená z vysokokvalitných materiálov.


Čerstvé potraviny po dlhšiu dobu

Viete, prečo sa niekedy potraviny rýchlo kazia? Je to vlhkosť vzduchu, ktorá urýchľuje rast baktérií a plesní. Vákuové skladovanie vám pomôže vyhnúť sa takýmto problémom a udržať potraviny dlhšie čerstvé! Nádoba Pawbby vám umožní skladovať krmivo pre domáce zvieratá pri optimálnej teplote a vlhkosti. To zaručuje, že váš domáci miláčik dostane len zdravé krmivo!


Držte prst na pulze pomocou aplikácie

Teraz môžete jednoducho kontrolovať teplotu a úroveň vlhkosti v nádobe. Stačí použiť na to určenú aplikáciu! Môžete tiež zistiť, aká je aktuálna úroveň nabitia vákuového modulu. A čo viac, ak podmienky v nádobe nie sú správne, budete okamžite upozornení.


Pohodlné a bezpečné používanie

Výrobok disponuje kapacitou až 9 litrov - to znamená, že ho nemusíte príliš často dopĺňať. Jeho používanie je tiež veľmi jednoduché. Všetko, čo musíte urobiť, je stlačiť tlačidlo na vytvorenie vákua! Medzi ďalšie výhody patrí rukoväť na jednoduché prenášanie a nočný režim DND, takže môžete pokojne spať. Za zmienku stojí aj dlhá životnosť vysávacieho modulu - stačí ho dobiť približne 6-krát ročne. Navyše môžete box z jednotky ľahko premeniť na domček pre mačky!


Špecifikácie: Kočka je vybavená špeciálnym zariadením, ktoré je vhodné na použitie v domácnosti:

Výrobca: Pawbby
Názov Pawbby Smart Auto-Vac nádoba na krmivo pre domáce zvieratá
Model MG-PGB001A-GL
Vstup 5 V - 1 A
Menovitý výkon 2,5 W
Kapacita 9 l
Rozmery 238 x 238 x 266 mm
Hmotnosť 1,56 kg
042930
24 položky
6971747870970

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product