• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentna miska dla psów i kotów z wagą Pawbby
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentná miska pre psov a mačky so stupnicou Pawbby

51,77 € (s DPH) 43,14 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentná miska pre psov a mačky so stupnicou Pawbby

Vedeli ste, že obezita u domácich zvierat môže viesť k mnohým nepríjemným ochoreniam? Dbajte na stravu svojho domáceho miláčika a vyhnite sa podobným problémom! Miska s váhou Pawbby vám v tom pomôže - výrobok váži porcie krmiva s presnosťou na 1 g a výsledky merania sa zobrazujú na 3-palcovom LED displeji. Môžete si tiež vybrať zo 4 jednotiek, ako sú g, ml, lb a oz. Vyskúšajte aj aplikáciu Pawbby Care, ktorá vám pomôže vytvoriť optimálny plán kŕmenia pre vášho domáceho miláčika.


Pôsobivá presnosť

Miska je vybavená váhou so zabudovaným senzorom a antiinterferenčným čipom, takže váži krmivo v miske s presnosťou na 1 g. Výrobok ponúka aj prehľadný 3-palcový displej, ktorý umožňuje pohodlné čítanie nameraných hodnôt, a môžete si zmeniť mernú jednotku - medzi dostupné možnosti patria gramy (g), mililitre (ml), unce (oz) a libry (lb). To znamená, že miska Pawbby bude dokonale fungovať v rôznych scenároch!


Vylepšený dizajn

Miska je vyrobená z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele 304, čo znamená, že sa môže používať v kontakte s potravinami. Navyše ju môžete ľahko oddeliť od zvyšku zariadenia a umyť pod tečúcou vodou. Výrobok má tiež dômyselný 7° zakrivený dizajn, takže ho váš domáci miláčik môže pohodlne používať bez rizika problémov s chrbticou. Zariadenie sa vyznačuje aj dlhou dobou prevádzky - batérie (3x AA 1,5 V) nemusíte meniť príliš často.


Plánujte stravu svojho domáceho maznáčika pomocou aplikácie

Dbajte na zdravú stravu svojho domáceho maznáčika a nedovoľte, aby sa stal obéznym. Pomôže vám špecializovaná aplikácia Pawbby Care! Stačí do aplikácie zadať údaje o svojom domácom miláčikovi a získať užitočné tipy, ktoré vám pomôžu vytvoriť správny plán výživy pre vášho domáceho miláčika. Misku môžete tiež spárovať so svojím smartfónom (prostredníctvom Bluetooth) a sledovať, koľko krmiva váš domáci miláčik zjedol. Upozornenie: táto funkcia je k dispozícii len pre jedno domáce zviera.


Špecifikácie: Miska je vybavená špeciálnym zariadením, ktoré je súčasťou balenia:

Výrobca: Pawbby
Názov Miska Pawbby Smart Pet Bowl
Model MG-ZN001-EU
Napájanie Batéria AA 1,5 V x3
Hmotnostné jednotky g, lb, oz, ml
Prírastok 1 g
Rozsah váženia 5-2000 g
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth 5.0
Materiál ABS (zariadenie), nerezová oceľ 304 (miska)
Rozmery 180 x 180 x 83 mm
Použitie Starostlivosť o labky
Kompatibilita Android 4.4 alebo novší, iOS 9.0 (iPhone 5S a novší) a novší, Bluetooth 4.0 a novší
042928
34 položky
6971747870864

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product