• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentny dozownik karmy PetKit Fresh Element Mini (WIFI)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentný dávkovač krmiva PetKit Fresh Element Mini (WIFI)

70,89 € (s DPH) 59,07 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentný podávač Fresh Element Mini

Podávač krmiva pre mačky PetKit vám umožní uistiť sa, že váš domáci miláčik dostáva správne množstvo krmiva. Pojme až 2,8 l krmiva, ktoré vďaka uzavretej konštrukcii zostane dlho čerstvé. Je malé, energeticky úsporné a ľahko sa čistí - takže sa určite osvedčí aj vo vašej domácnosti. Navyše, keď zariadenie Fresh Element Mini prepojíte s aplikáciou PetKit, môžete získať prístup k ďalším funkciám a nastaveniam.

Malé rozmery, veľká kapacita

Krmítko je navrhnuté špeciálne pre mačky. Napriek svojej malej veľkosti má veľkorysý objem 2,85 l, čo znamená, že doň môžete vložiť približne 1,5 kg mačacích chrumiek. Dospelým mačkám to vystačí až na 2 týždne - nemusíte ho teda dopĺňať príliš často.

Vždy čerstvé a chutné krmivo pre vašu mačku

Nemusíte sa obávať, že sa krmivo uložené v kŕmidle pokazí. Zariadenie má nepriepustnú konštrukciu, vďaka ktorej zostane krmivo dlho čerstvé. Otvor, cez ktorý sa granule vysypávajú do misky, je automaticky utesnený, aby sa do krmiva nedostal vzduch. Zariadenie má tiež zabudovanú nádobu na sušenie, ktorá zabraňuje plesniveniu krmiva.

Zabezpečte správnu stravu vášho domáceho maznáčika pomocou aplikácie PetKit

Správna strava je pre zdravie vášho domáceho maznáčika mimoriadne dôležitá. Fresh Element Mini a aplikácia PetKit vám pomôžu pri jej plánovaní a realizácii. V aplikácii nájdete množstvo cenných tipov a navrhovaných plánov stravy pre vaše zviera na základe zadaných informácií. Potom môžete sami nastaviť časy kŕmenia alebo kŕmiť svoju mačku správnymi porciami niekoľkými kliknutiami na smartfóne. Aplikácia umožňuje nielen diaľkové ovládanie kŕmidla, ale aj zasielanie potrebných pripomienok.

Dokonale premyslený dizajn

Premyslená konštrukcia zariadenia zabraňuje jeho zablokovaniu a zabezpečuje spoľahlivú prevádzku. Modulárna konštrukcia podávača navyše umožňuje pohodlné čistenie. Môžete ľahko vyčistiť takmer všetky jeho súčasti, takže sa nemusíte obávať o zdravie svojho domáceho maznáčika. Miska je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele, čo znamená, že je trvanlivá, odolná voči poškodeniu a bezpečná pre domáce zvieratá. Magnetické pripevnenie nielenže uľahčuje jej inštaláciu alebo odstránenie, ale tiež zabraňuje jej posúvaniu.

Energeticky efektívne a spoľahlivé

Obávate sa, že používaním podávača budete mať vyššie účty za elektrinu? Nie je to potrebné! Toto energeticky úsporné zariadenie sa vyznačuje veľmi nízkou spotrebou energie. Navyše zabudovaný systém núdzového napájania vám umožní naďalej kŕmiť vašu mačku - aj keď vypadne elektrina! Bez ohľadu na situáciu bude mať váš domáci miláčik vždy k dispozícii správne množstvo krmiva.

Ďalšie funkcie pre vaše pohodlie

Pri navrhovaní zariadenia Fresh Element Mini sa dbalo na každý detail. Zariadenie je vybavené tlačidlom, ktoré umožňuje uzamknúť ho pred deťmi. Klapka otvoru, cez ktorý sa podáva jedlo, je chránená mäkkým plastom, aby ju používatelia nemohli náhodne stlačiť. Infračervený snímač zisťuje množstvo zvyšného krmiva v kŕmidle a keď ho zostane málo, rozsvieti sa zabudovaný indikátor, ktorý pripomenie, že je potrebné kŕmidlo doplniť. Stlačením tlačidla môžete mačku kedykoľvek nakŕmiť aj sami.

Špecifikácie

Výrobca PetKit
Rozmery 315x319x170 mm
Hmotnosť 2,2 kg
Kapacita 2,8 l
Materiál HIPS, nerezová oceľ
Menovité napätie 6 V DC
Bezdrôtové pripojenie WiFi

026055
162 položky
6973293800692

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product