• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentny pochłaniacz zapachów Petoneer Smart Odor Eliminator Pro
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Petoneer Smart Odor Eliminator Pro

22,96 € (s DPH) 19,13 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Petoneer Smart Odor Eliminator Pro

Pokročilý inteligentný eliminátor zápachu Petoneer vám pomôže zabudnúť na nepríjemný zápach pochádzajúci z mačacieho záchoda alebo z iných miest. Umožňuje účinnú sterilizáciu a dezodorizáciu bez vzniku zbytočného odpadu (použitých náhradných dielov) - je teda šetrný k životnému prostrediu a pomáha vám šetriť peniaze. Spárujte ho s aplikáciou a získajte prístup k množstvu užitočných informácií. Zariadenie je vybavené infračerveným snímačom, ktorý rozpozná prítomnosť vášho domáceho maznáčika. Odolná batéria zabezpečuje až 4-7 dní prevádzky pohlcovača, ktorý je vďaka svojim malým rozmerom vhodný na mnohé aplikácie.

Efektívny výkon - široký rozsah

Prístroj využíva molekuly aktívneho kyslíka a záporné ióny na spoľahlivé odstránenie zápachu a zaručenie dôkladnej sterilizácie. Pracuje v okruhu 360°, takže pokrýva celý priestor - nevynechá žiadny kút. Poskytuje tak čistý a čerstvý vzduch pre vás a vášho domáceho miláčika. Znižuje zápach s presnosťou 84,8 % a má mieru sterilizácie 99,91 %. Smart Odor Eliminator Pro vás prekvapí svojou účinnosťou!

Dvojnásobný čistiaci výkon

Ozón nielenže odstraňuje zápach, ale účinne bojuje aj proti baktériám, čím zabraňuje ich množeniu a infekcii. Absorbér tiež produkuje záporné ióny. To všetko pomáha zbaviť sa nepríjemných pachov a tiež zabezpečiť lepšiu kvalitu vzduchu na vybranom mieste. Vaša mačka tak môže bezpečne používať záchod - riziko nepríjemných infekcií sa výrazne zníži.

Účinná eliminácia škodlivých látok počas dňa

Smart Odor Eliminator Pro pracuje v rovnomerných intervaloch, aby vám poskytol konzistentný a účinný výkon. Stačí ho zapnúť - o zvyšok sa postará sám. Aktivuje sa každých 15 sekúnd, aby na 15 sekúnd odstránil zápach, baktérie a prach. Ide o optimálne riešenie, ktoré zaručuje nepretržité a účinné čistenie.

Zistí prítomnosť vášho domáceho maznáčika

Ale tým to nekončí! Zariadenie je vybavené infračervenými senzormi, ktoré majú široký rozsah a vysokú presnosť detekcie. To znamená, že keď vaša mačka vstúpi do záchoda, absorbér na chvíľu prestane fungovať. Keď váš domáci miláčik skončí svoju činnosť a snímače zistia, že sa vzdiali, po minúte sa zariadenie Smart Odor Eliminator Pro znovu aktivuje a začne nepretržite čistiť vzduch.

Získajte pohodlný prístup k užitočným informáciám

Absorbér podporuje pripojenie Bluetooth a možno ho spárovať s aplikáciou Petoneer. Keď tak urobíte, môžete získať prístup k dôležitým informáciám, ako je napríklad stav batérie. Môžete tiež zistiť, ako často vaša mačka používa odpadkový kôš - infračervené senzory vám to naznačia.

Malá veľkosť - veľa možností použitia

Vďaka kompaktným rozmerom pohlcovača ho môžete používať v malých priestoroch s objemom približne 0,125 m3. Ľahko ho nainštalujete do odpadkového koša a nielen to! Možno ho použiť aj v skrinke na topánky, pod umývadlom, v chladničke alebo dokonca v koši s vekom. Stručne povedané, je vhodný na použitie všade tam, kde sa môžu vyskytovať nepríjemné alebo intenzívne zápachy.

Doplnkové zariadenia - komfort a bezpečnosť používania

Spotrebič bol navrhnutý tak, aby používateľom poskytoval maximálne pohodlie. Zabudované LED indikátory vám poskytnú najdôležitejšie informácie týkajúce sa stavu absorbéra a jeho batérie. Smart Odor Eliminator Pro sa tiež ľahko inštaluje a špeciálne navrhnutý záves ho chráni pred pádom. Zariadenie má aj intuitívne tlačidlo, ktoré je umiestnené tak, aby sa minimalizovalo riziko jeho náhodného stlačenia.

Dlhý prevádzkový čas

Smart Odor Eliminator Pro nevyžaduje žiadne ďalšie batérie ani externý zdroj energie. Zariadenie je vybavené odolnou 2600 mAh batériou. Nabíjaš ho pomocou kábla USB-C. Poskytuje výdrž až 4-7 dní. Obávate sa, že vám tlmič nečakane zlyhá v najhoršom možnom momente? Nie je to potrebné! Keď je batéria nabitá, príslušný indikátor sa rozsvieti na červeno.

Zahrnuté

  • Inteligentný pohlcovač zápachu
  • Upevnenie závesu
  • Penová nálepka x2
  • Kábel USB-C na USB-A
  • Stručná inštalačná príručka

Špecifikácie

Výrobca Petoneer
Názov Smart Odor Eliminator Pro
Model SU001-T
Materiál ABS
Rozmery 83x83x33 mm
Čistá hmotnosť 121 g
Odporúčaný priestor 0,125 m3
Menovitý výkon 0,35 W
Prevádzkové napätie DC 3,4 V ~ 4,2 V

032805
120 položky
6930460006981

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product