• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentny pochłaniacz zapachów Petoneer Smart Odor Eliminator
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Petoneer Smart Odor Eliminator

25,33 € (s DPH) 21,11 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentný pohlcovač zápachu

Udržujte svoj vzduch čistejší, sviežejší a zdravší s príjemnejšou vôňou vďaka Petoneer Smart Odor Eliminator. Je vybavený inteligentným infračerveným senzorom - okamžite vie, kedy má konať. Nabíjanie cez micro USB netrvá dlho a je veľmi pohodlné. Vďaka 2-režimovej prevádzke môžete zariadenie ľahko prispôsobiť svojim potrebám. Dosah osviežovača vzduchu je až 360°, takže si môžete byť istí, že dokonale vyčistí vzduch v celej miestnosti. Zbavte sa baktérií a zabudnite na nepríjemný zápach s Petoneer!

Moderné riešenia

Objavte možnosti ozonizácie. Proces rozkladu pomocou aktívneho kyslíka neutralizuje a rozkladá pachové častice, bráni rastu baktérií a udržiava vzduch čistý a svieži. Môžete sa teda rozlúčiť s tradičnými filtrami, ktoré pachy iba maskujú, namiesto toho, aby ich odstraňovali. Ozón umožňuje dlhšie udržiavať lepšiu kvalitu vzduchu vo vašej domácnosti. Nepríjemný zápach vychádzajúci z mačacieho záchoda zostane len zlou spomienkou.

2 prevádzkové režimy - inovatívne vetranie

Zariadenie môže pracovať v 2 režimoch - vyberte si ten, ktorý vám najviac vyhovuje. Prvý režim zahŕňa použitie časovača a umožňuje uvoľňovanie ozónu v určitých intervaloch. Druhý režim je založený na infračervenom senzore. Keď špeciálny senzor zaznamená pohyb, ozón sa uvoľní po 1 minúte. Okrem toho špeciálna konštrukcia absorbéra umožňuje rýchle uvoľňovanie molekúl aktívneho kyslíka pri prúdení vzduchu. Za to je zodpovedné trojcestné vetranie. Rozsah prevádzky zariadenia by sa tak mohol výrazne zvýšiť.

Inteligentný senzor

Zariadenie je vybavené inteligentným infračerveným snímačom, ktorý umožňuje automatickú prevádzku osviežovača vzduchu vždy, keď je to potrebné. Zaznamenáva, keď zviera používa záchod. Proces osviežovania sa preto môže začať hneď, ako mačka vykoná svoju potrebu a odíde. Zápach sa tak odstráni ešte skôr, ako ho ucítite.

Výkonná batéria

Kryt je vybavený kvalitnou lítiovou batériou s kapacitou 2200 mAh, ktorá umožňuje prevádzku až štyri dni na jedno nabitie. Zabudnite na zamotané káble, o ktoré sa dá ľahko zakopnúť. Pri nastavovaní zariadenia nemusíte byť závislí od zásuvky. Bezdrôtová prevádzka vám dáva slobodu, o ktorej ste vždy snívali.

Jednoduchá inštalácia

Zariadenie je mimoriadne kompaktné, takže ho môžete umiestniť takmer kamkoľvek - dokonca aj do mačacieho záchoda. Vďaka magnetickému samolepiacemu upevneniu je inštalácia mimoriadne jednoduchá a intuitívna. Jednoducho odstráňte ochrannú nálepku a pripevnite Smart Odor Eliminator na požadované miesto.

Zahrnuté

  • Petoner Smart Odor Eliminator
  • Kábel USB
  • Lepiace spojovacie prvky

Špecifikácie

Výrobca Petoneer
Model AOE010
Rozmery 99,6 mm x 51,7 mm x 41,5 mm
Čistá hmotnosť 153 g
Napájanie Lítiová batéria 2200 mAh
Prevádzkový čas Približne 4 dni
Rozhranie Micro USB
Materiál ABS
Vstup DC 5V

023125
243 položky
6930460005168

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product