• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentny dozownik karmy 2-komorowy PetWant F7
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentný 2-komorový dávkovač krmiva PetWant F7

30,89 € (s DPH) 25,74 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentný 2-komorový dávkovač krmiva PetWant F7

Udržiavajte krmivo svojho domáceho maznáčika čerstvé, aj keď nie ste doma. Inteligentný dávkovač krmiva PetWant F7 umožňuje kŕmiť suchým aj polomáčaným krmivom a vrecko na ľad udrží krmivo dlho čerstvé. Zabudovaný časovač umožňuje naplánovať čas kŕmenia na 48 hodín - stačí nastaviť časový interval a po uplynutí času sa otvorí veko dávkovača.

Naplánujte večeru pre svojho domáceho miláčika

Vďaka uzatvárateľným vekám, vrecku na ľad a zabudovanému časovaču môžete vopred naplánovať chutné jedlo pre svoju mačku. Stačí naplniť komory a nastaviť čas pred odchodom z domu a dávkovač vám jedlo dodá v naplánovanom čase. Takto zabezpečíte, že vaša mačka bude kŕmená pravidelne a krmivo, ktoré jej podávate, bude vždy čerstvé a pre ňu atraktívne.

Dve komory pre vyváženú stravu

Dávkovač krmiva PetWant F7 je vybavený dvoma samostatnými komorami s kapacitou 150 g v každej. Nádoby sú vhodné na suché aj polomáčané krmivo, čo umožňuje vyváženú stravu. Uzatvárateľné viečka zabezpečujú, že krmivo vášho domáceho maznáčika nevyschne a nevzduchne sa. Každá komora umožňuje nastaviť čas jedla samostatne.

Jednoduché používanie a čistenie

Dózy na potraviny sa dajú rýchlo a jednoducho vybrať z dávkovača a umyť pod tečúcou vodou. Bez obáv ich môžete umývať aj v umývačke riadu, čo uľahčuje každodenné používanie dávkovača. Dávkovač PetWant F7 dobre poslúži majiteľom mačiek, ale aj malých a stredne veľkých psov. Dávkovač je vybavený batériou AA, ktorá umožňuje približne 6 mesiacov prevádzky. Pozor! Súprava neobsahuje batérie.

Špecifikácie

Výrobca PetWant
Názov Inteligentný 2-komorový dávkovač krmiva PetWant F7
Model F7
Prevádzková teplota 0-50°C
Napájanie Batéria AA x1
Prevádzkový čas Približne 6 mesiacov
Kapacita jednej komory 150 g
Rozmery 284 x 73 x 242 mm
Materiál ABS
031578
57 položky
5907489608657

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product