• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentna samoczyszcząca kuweta dla kotów HHOLove iPet
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentný samočistiaci box pre mačky HHOLove iPet

402,86 € (s DPH) 335,71 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentná samočistiaca vanička pre mačky HHOLove iPet

Zabudnite na nepríjemnú povinnosť upratovať po svojom domácom miláčikovi. Inteligentný zásobník pre mačky HHOLove iPet sa čistí sám. Zaručuje úplnú bezpečnosť vášho domáceho maznáčika a je vybavený veľkou odpadovou nádržou s objemom až 6 litrov. Zariadenie môžete tiež spárovať s vyhradeným zariadením, aby ste ho mohli ovládať na diaľku, dostávať užitočné upozornenia a mať prístup k správam o zvykoch a zdravotnom stave vášho domáceho maznáčika.


Špecializovaná aplikácia

Pomocou aplikácie sa otvorte novým možnostiam. Umožňuje ovládať zásobník na odpadky pomocou smartfónu alebo tabletu. Používajte ho na kontrolu správ alebo monitorovanie teploty. Aplikácia zaznamenáva údaje o odpadkoch a podporuje algoritmus ich odstraňovania. Samočistenie môžete tiež pozastaviť, aby vás nerušili žiadne zvuky.


Veľká kapacita a rýchle čistenie

Zariadenie umožňuje efektívne čistenie, takže keď máte viacero domácich zvierat, žiadne z nich nemusí dlho čakať, kým príde na rad. Nádrž na nečistoty má objem 6 litrov, čo znamená, že ju stačí vyprázdniť raz týždenne. Jedným kliknutím môžete vyprázdniť odpadkový kôš alebo preosiať výkaly. Zásobník na podstielku HHOLove iPet podporuje mnoho materiálov podstielky.


Zahrnuté:

  • Hlavné telo
  • 4x podporná noha
  • Zásobník na podstielku pre mačky
  • Používateľská príručka
  • Vrecko na odpad
  • Napájanie
  • 2x krabička dezodorantu

Špecifikácie:

Značka HHOLove
Názov Inteligentná samočistiaca vanička pre mačky HHOLove iPet
Rozmery 560 x 560 x 630 mm
Hmotnosť 14 kg
Menovité napätie 12V - 1A
037267
70 položky
6975692070041

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product