• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentna samoczyszcząca kuweta dla kota Petwant
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentný samočistiaci zásobník pre mačky Petwant

381,36 € (s DPH) 317,80 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentný samočistiaci zásobník na podstielku od spoločnosti Petwant

Po svojej mačke už nemusíte upratovať sami. Inteligentná samočistiaca vanička Petwant sa o to postará za vás! Zariadenie nielen rýchlo odstraňuje odpad, ale aj zápach a baktérie. Je úplne bezpečný pre domáce zvieratá a prekvapivo tichý. Môžete ho ovládať na diaľku prostredníctvom aplikácie a jeho nádrž na nečistoty má kapacitu 3 litre - nemusíte ju vyprázdňovať každý deň!

Rýchle a účinné čistenie

Zásobník na podstielku je vybavený gravitačným senzorom a monitoruje, či ho vaša mačka používa 24 hodín denne. Vďaka tomu pracuje prekvapivo rýchlo - umožňuje účinné čistenie približne za 30 sekúnd. Účinne oddeľuje čisté odpadky od nečistôt. Filter na podstielku má 7 mm otvory, takže môžete úspešne používať väčšinu druhov bentonitovej podstielky.

Veľká kapacita nádrže na nečistoty

Nie je potrebné každý deň vyprázdňovať nádrž na nečistoty. Má objem až 3 litre, čo znamená, že ak máte jednu mačku, stačí vymeniť vrece na podstielku približne raz za 5 dní. Navyše môžete do podstielky naraz vložiť približne 3 litre podstielky. Vďaka tomu je odpadkový kôš Petwant užitočný, aj keď ste na niekoľko dní preč. Počas tohto obdobia ju môže vaša mačka voľne používať a nemusíte sa obávať preplnenia.

Tichá prevádzka

Napriek svojej veľkej kapacite je prekvapivo tichý. Nemusíte sa obávať, že by vás v noci rušil nepríjemný hluk alebo že by vášmu dieťaťu bránil sústrediť sa na štúdium. Vďaka použitej technológii zásobník nevydáva veľa hluku, čo znamená, že vy, vaša rodina a vaši štvornohí priatelia môžete pokojne odpočívať a spať!

Diaľkové ovládanie pomocou aplikácie

Zásobník na odpadky môžete pohodlne ovládať na diaľku - nemusíte zakaždým vstávať zo stoličky alebo ísť do inej miestnosti. Stačí si nainštalovať špecializovanú aplikáciu, ktorá je k dispozícii pre smartfóny so systémami Android a iOS. Používateľsky prívetivý softvér vám umožní jednoduchý prístup k mnohým užitočným funkciám. Poznámka: aplikácia v súčasnosti nefunguje so sieťami 5G.

Bezpečnosť používania

Nebojte sa o bezpečnosť svojho domáceho miláčika. Zásobník na podstielku má 4 snímače hmotnosti, ktoré dokážu účinne zistiť prítomnosť domácich zvierat. Automaticky sa zastaví, keď vaša mačka vstúpi, a obnoví sa, keď odíde. Navyše v prípade akýchkoľvek nezrovnalostí dostanete v aplikácii okamžité upozornenie. Zariadenie má tiež špeciálny systém, ktorý odstraňuje zápach, baktérie a vírusy. Okrem toho nízke napätie 12 V chráni zvieratá pred úrazom elektrickým prúdom.

Premyslený dizajn

Priemer vchodu do misky je až 30 cm, takže ju môžu bez problémov používať malé aj veľké mačky. Na prahu zariadenia je umiestnená špeciálna mriežka, vďaka ktorej sa stelivo, ktoré vypadne z labiek vášho domáceho maznáčika, dostane do nádrže a nie na podlahu. Zariadenie má tiež zabudovanú obrazovku LED, ktorá zobrazuje informácie o jeho stave. Zásobník na podstielku sa tiež veľmi ľahko montuje a čistí.

Špecifikácie

Výrobca Petwant
Model IP-C101WIFI
Napätie DC 12 V
Spotreba energie 6 W
Rozmery 642 x 655 x 605 mm
Hmotnosť Približne 8 kg
Kapacita nádrže na odpad Približne 3 l
Max. Množstvo štrku 3 l

031465
81 položky
5907489608633

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product