• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentna dwukomorowa miska z wkładem chłodzącym Petoneer Two-Meal Feeder
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentná chladiaca miska Petoneer Two-Meal Feeder

50,05 € (s DPH) 41,71 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentná miska Petoneer Two-Meal feeder s chladiacou vložkou

Zabezpečte stravu vášho domáceho maznáčika. Inteligentná miska Petoneer Two-Meal Feeder má 2 priehradky na krmivo, takže do nej môžete vložiť 2 porcie naraz. Vhodné pre suché aj mokré krmivo. Priložené chladiace vložky udržia vaše potraviny dlhšie čerstvé a funkcia časovača umožňuje automatické otváranie krytov misy v nastavenom čase. Na napájanie zariadenia sú potrebné 4 batérie AA.

Vyvážená strava

Správna strava je pre zdravie vašich zvierat mimoriadne dôležitá. Krmítko Two-Meal vám pomôže poskytnúť vášmu domácemu miláčikovi vyváženú a zdravú stravu! Je ideálny na kŕmenie granulami, vlhkým krmivom alebo pochutinami. Je vybavený 2 komorami s objemom 355 ml. To znamená, že ráno môžete svojho domáceho miláčika kŕmiť napríklad jeho obľúbenou konzervou a popoludní mu dať nejaký chutný pamlsok.

Čerstvé a zdravé potraviny

Mokré konzervy sú nielen výživné a zdravé, ale aj mäkké a ľahko žuvateľné, takže sú vhodné aj pre staršie alebo choré domáce zvieratá. Čo robí misku Two-Meal ideálnou na kŕmenie? Uchováva potraviny dlhšie čerstvé - je veľmi vzduchotesná, čo znamená, že zabraňuje oxidácii a kazeniu potravín. Navyše pod každú podávaciu komoru možno umiestniť chladiace vložky na udržanie optimálnej teploty.

Porcia jedla je vždy načas

Misa je vybavená inteligentným časovačom, ktorý umožňuje nastaviť, aby sa jej priehradky automaticky otvárali v určitom čase. Pomocou aplikácie Petoneer si môžete vytvoriť plán kŕmenia. Vstavaný displej LCD a niekoľko tlačidiel vám okrem iného umožňujú meniť nastavenia.

Dlhý čas prevádzky

Vďaka bezdrôtovému dizajnu môžete misku umiestniť kamkoľvek - nemusíte sa starať o káble ani zásuvky. Na napájanie zariadenia potrebujete 4 batérie AA, ktoré zabezpečia až 120 dní prevádzky. Je bezpečnejší aj pre domáce zvieratá. Vďaka nemu sa nemusíte obávať, že váš domáci miláčik prehrýzol kábel a ublížil si.

Prispôsobené vám a vášmu domácemu miláčikovi

Výrobok je vyrobený z PP plastu bezpečného pre domáce zvieratá, ktorý neobsahuje BPA a je netoxický. Jeho komory sa dajú ľahko vybrať a vyčistiť - nielen ručne, ale aj v umývačke riadu. Navyše sú na spodnej časti zariadenia špeciálne protišmykové podložky. Vďaka nim je krmítko Two-Meal stabilnejšie a nešmýka sa po podlahe, takže sa vášmu domácemu miláčikovi pohodlne používa.

Zahrnuté

  • Inteligentná miska na dve jedlá
  • Chladiaca vložka x2
  • Používateľská príručka

Špecifikácie

Výrobca Petoneer
Názov Podávač s dvoma jedlami
Model PF003
Účel Pre mačky a malé psy
Počet jedál 2 jedlá denne
Rozmery 300 x 220 x 92 mm
Materiál ABS
Kapacita 355 ml
Napájanie 4x batéria AA 1,5 V
Prevádzkový čas Do 120 dní
Pripojenie BLE
Prevádzková teplota 0-40°C
Teplota skladovania potravín -10-70°C
Vlhkosť skladovaných potravín 5-75 % (bez kondenzácie)
Aplikácia Petoneer

031192
97 položky
6930460007292

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product