• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentna samoczyszcząca kuweta dla kotów Catlink Scooper Young Version
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentná samočistiaca vanička pre mačky Catlink Scooper Young Version

372,33 € (s DPH) 310,28 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

CatLink Scooper Inteligentná samočistiaca vanička pre mačky (Young)

Po svojej mačke už nemusíte upratovať sami! Inteligentná podstielka CatLink je vybavená 13-litrovou nádržou na nečistoty a možno ju automaticky vyčistiť len za 200 sekúnd. Ponúka 2 prevádzkové režimy a je navrhnutý tak, aby bola vaša mačka v bezpečí. Takisto sa vyhnete problému so zápachom. Vyznačuje sa tiež elegantným, moderným dizajnom a pomerne malými rozmermi. Vhodné pre mačky s hmotnosťou od 1,5 do 10 kg. Súčasťou balenia je aj rolka vreciek na podstielku. Upozornenie: kvôli regionálnej blokáde funguje odpadkový kôš len v Poľsku.

2 prevádzkové režimy na výber

Prispôsobte prevádzku zásobníka na podstielku svojim potrebám. Zariadenie ponúka 2 režimy prevádzky. V automatickom režime sa čistenie spustí automaticky 5 minút po tom, ako mačka vykoná svoju potrebu (až po odchode domáceho zvieraťa). Ak dávate prednosť rozhodnutiu, kedy má zásobník na odpadky začať pracovať, vyberte manuálny režim. Po vykonaní tohto úkonu môžete kedykoľvek stlačiť tlačidlo a spustiť čistenie.

Objemná nádrž na nečistoty

Nádoba na odpadky má objem až 13 litrov, čo vystačí až na 14 dní používania pre jednu mačku alebo približne 7 dní pre 2-3 mačky. To znamená, že už nemusíte každý deň čistiť odpadkový kôš a môžete ísť na niekoľko dní von bez obáv. Nádoba na nečistoty je umiestnená v prednej časti zariadenia, čo uľahčuje jej vyprázdňovanie. Jednoducho vyberte zásuvku, vyhoďte staré vrecko na odpadky a potom vložte nové.

Rýchle čistenie - jednoduchá výmena zrna

Záchod pre mačky je ideálny aj pre domácnosti s viacerými mačkami a dá sa vyčistiť za približne 200 sekúnd, čo znamená, že žiadne zviera nemusí na jeho použitie dlho čakať. Výmena podstielky je tiež jednoduchá a rýchla. Stlačením tlačidla jednoducho vyprázdnite zásobník na podstielku a potom nasypte čerstvú podstielku tak, aby sa jej hladina nachádzala vo viditeľnej línii vo vnútri zariadenia.

Rozlúčte sa s nepríjemnými pachmi

Inteligentná podstielka CatLink vám tiež umožní zabudnúť na zápach. Zariadenie je veľmi vzduchotesné, čo účinne zabraňuje šíreniu zápachu. Je tiež vybavený filtrom s aktívnym uhlím a polymérom, ktorý zachytáva a absorbuje častice spôsobujúce zápach.

Pre bezpečnosť vášho domáceho maznáčika

Nebojte sa o bezpečnosť svojej mačky. Zariadenie je vybavené presnými snímačmi, ktoré rozpoznajú prítomnosť domácich zvierat s minimálnou hmotnosťou 1,5 kg. To znamená, že ak váš domáci miláčik kedykoľvek vstúpi do zásobníka, automaticky prestane pracovať a obnoví sa, keď ho opustí. Navyše, ďalší snímač chráni mačky proti prípadnému stlačeniu alebo zlomeniu labky. Zásobník na podstielku bol tiež navrhnutý tak, aby sa eliminovalo riziko prevrátenia.

Premyslený dizajn

Zariadenie sa vyznačuje moderným dizajnom, vďaka ktorému dokonale doplní každú miestnosť a nenaruší jej usporiadanie. A vo vašej domácnosti nezaberie veľa miesta. Zaberá len približne 0,3 m2, takže vaši domáci miláčikovia majú dostatok priestoru na zábavu. Zásobník na podstielku je vyrobený z vysokokvalitného polypropylénu a v prípade potreby sa dá ľahko rozobrať, vyčistiť a znovu zložiť. Upozornenie: základňu zariadenia neumývajte.

Zahrnuté

  • Inteligentný zásobník na podstielku
  • Napájací adaptér
  • Valec na vrecia na odpad
  • Návod na obsluhu

Špecifikácie

Výrobca CatLink
Názov CATLINK AI Litter Box (mladá verzia)
Model CL-03
Odporúčaná podstielka Bentonit
Materiál Polypropylén
Vstup 12 V / 2 A
Menovité napätie DC 12 V
Menovitý výkon 1 W (pohotovostný režim) / 5 W (počas prevádzky)
Prevádzková teplota 0-35°C
Pripojenie 2,4 GHz
Účel Mačky s hmotnosťou 1,5 až 10 kg
Hmotnosť 10 kg
Rozmery 60 x 58 x 71 cm
Farba Sivá

030890
598 položky
6972884750040

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product