• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentna zabawka dla kota Homerunpet CT10
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentná hračka pre mačky Homerunpet CT10

23,57 € (s DPH) 19,65 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Homerun CT10 - inteligentná hračka pre mačky

V každej mačke je skutočný lovec. S inteligentnou hračkou Homerun CT10 uspokojíte inštinktívne potreby svojho domáceho maznáčika a povzbudíte ho k aktivite. Pierka objavujúce sa v náhodných otvoroch určite upútajú pozornosť vášho domáceho maznáčika a povzbudia ho k hre. Až 3 prevádzkové režimy umožňujú prispôsobiť zariadenie potrebám vášho domáceho maznáčika. Hračka je napájaná 4 batériami AA a ľahko sa ovláda pomocou farebného indikátora LED.

DB1A9773.jpg


Premyslený dizajn - skvelá zábava

Zariadenie je praktické a kompaktné a má tvar obľúbenej chutnej šišky. Má až 6 rovnomerne rozmiestnených otvorov, z ktorých sa vďaka pokročilému algoritmu náhodne vynárajú farebné pierka. Skôr ako ich mačka chytí, zmiznú a znovu sa objavia na inom mieste, čím ju povzbudia k lovu a zabavia na dlhý čas.

Homerun-Smart-Cat-Toy-CT10.jpg


Farebné perie

Hračka je vybavená dovážaným prírodným morčacím perím. Sú mäkké a veľmi príjemné na dotyk. Vyznačujú sa tiež krásnym, pestrým sfarbením. Vďaka nim Homerun CT10 nielen skvele vyzerá, ale aj priťahuje pozornosť vašej mačky. Perie je vymeniteľné a bezpečné - nemusíte sa báť o svojho domáceho miláčika.

_309_.jpg


3 prevádzkové režimy

CT10 ponúka až 3 pracovné rýchlosti - vysokú, strednú a nízku. Vysoký je ideálny pre aktívne mačky, ktoré rady lovia a chcú loviť. Napríklad pri prvom použití sa dobre hodí stredná hodnota. Skontrolujte, ako sa vaša mačka správa, a ak si myslíte, že je to vhodné, po chvíli zmeňte režim hry. Po nastavení nízkej rýchlosti môžete bezpečne a pohodlne meniť perie.

_2.jpg


Farebný indikátor LED

Špeciálny indikátor LED nieleno dodáva hračke moderný vzhľad, ale zároveň vám poskytuje potrebné informácie. Jeho farba sa okrem iného mení v závislosti od prevádzkového režimu. Pri výbere vysokej rýchlosti bude zariadenie svietiť modro, pri strednej rýchlosti žlto a pri nízkej rýchlosti fialovo. Je to nielen praktické, ale aj príjemné na pohľad! Indikátor tiež bliká červeno, keď je potrebné vymeniť batériu.


Ovládanie jedným tlačidlom

Ovládanie hračky je detská hra. Krátkym stlačením tlačidla na hračke ju zapnete alebo vypnete. Dlhým stlačením tlačidla zmeníte rýchlosť. A to je všetko! Spustite zariadenie, vyberte správny režim a sledujte, ako v sebe vaša mačička objavuje skrytého lovca, ktorý sa pri tom zabáva. Výmena peria je tiež veľmi jednoduchá a nespôsobí vám ani najmenší problém.

vs180424-002.jpg

Špecifikácie




Výrobca Homerun
Model CT10
Názov Inteligentná hračka pre mačky
Materiál ABS + PC
Rozmery 173x75 mm
Napájanie 4 batérie AA
Účel Pre mačky

026092
398 položky
5907489606141

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product