• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentna samoczyszcząca kuweta dla kota PetKit Pura X
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentný samočistiaci zásobník pre mačky PetKit Pura X

474,56 € (s DPH) 395,47 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentný box na odpadky Pura X

Inteligentný samočistiaci box na podstielku od spoločnosti PetKit je nepostrádateľným zariadením pre každého majiteľa mačky. Je vybavený špeciálne navrhnutým filtrom - funguje na všetky druhy nečistôt. Ľahko sa používa a je bezpečný pre vášho domáceho miláčika. Automaticky odstraňuje zápach a vďaka priloženej podložke sa vyhnete rozhádzaným odpadkom. Zásobník na odpadky môžete ovládať aj pomocou špeciálnej aplikácie. Zariadenie sa napája pomocou špeciálneho adaptéra, čo znamená, že sa nemusíte starať o výmenu batérií.

0962.jpg

O oddelenie čistého odpadu od výkalov sa postará sám

Zabudnite na nepríjemné a časovo náročné čistenie podstielky. Princíp zariadenia je veľmi jednoduchý. Pomocou filtra sa oddeľuje ešte použiteľný odpad od nečistôt, ktoré sa potom odvádzajú do špeciálneho vreca. Stačí ho raz za čas vyhodiť! Pura X pojme približne 5 litrov štrku - takže ho nemusíte príliš často vymieňať. Rastlinný štrk, ílovitý štrk a bentonitový štrk sa najlepšie hodia vďaka spôsobu, akým sa štrk viaže na zeminu. Výrobca odporúča používať splachovacie podstielky Everclean od spoločnosti PetKit.

Rozlúčte sa s nepríjemným zápachom

Zariadenie má zabudovaný špeciálny modul, ktorý je zodpovedný za automatické odstránenie nepríjemného zápachu. Vďaka nemu Pura X rozprašuje čistiaci prostriedok hneď, ako sa vaša mačka postará o svoje potreby. Nemusíte sa teda obávať zápachu z odpadkového koša ani množenia baktérií.

Zabudnite na vysypané odpadky

Rozsypaná podstielka v okolí koterca je častým problémom majiteľov mačiek. So súpravou PetKit si s ňou nemusíte robiť starosti - mäkká podložka, ktorá je súčasťou súpravy, podstielku zachytáva a udržiava ju mimo domu. Je tiež príjemná na dotyk pre labky vašej mačky. Je umiestnený pod prednými nožičkami zariadenia, čo zabraňuje jeho posúvaniu a udržuje ho vždy na mieste.

Jednoduché používanie vďaka LED obrazovke a špeciálnej aplikácii

Zásobník je vybavený prehľadným LED displejom a tlačidlami na jednoduché ovládanie. Zariadenie môžete pridať aj do aplikácie PetKit a ovládať ho na diaľku - aj mimo domova, napríklad na dovolenke. Zapínajte a vypínajte systém Pura X, zobrazujte štatistiky a dostávajte upozornenia v reálnom čase o tom, ako často vaša mačka používa toaletu, a dokonca aj o jej hmotnosti.

Pre bezpečnosť vášho domáceho maznáčika

Môžete pokojne nechať svoju mačku používať Pura X. Zariadenie je vybavené bezpečnostným systémom, ktorý využíva 12 vysoko presných senzorov. Snímače pohybu v reálnom čase zisťujú prítomnosť vášho domáceho maznáčika, aby sa mohol v pokoji venovať svojim záležitostiam. Tento pokročilý systém zabezpečuje rovnomerné rozloženie tepla, čím chráni vás aj vášho domáceho miláčika pred popálením.

Prispôsobené vám a vašej mačke

Pura X má moderný a zároveň praktický dizajn. Vstup do misky na podstielku bol navrhnutý tak, aby ho vaša mačka mohla voľne a pohodlne používať. Nádobu na odpad možno ľahko vybrať, aby ste sa zbavili vrecka na odpad a vymenili ho za nové. Mačky si rady zdriemnu na nezvyčajných miestach - preto je horná časť jednotky plochá, aby na nej mohol váš domáci miláčik aj spať.

Špecifikácie

Výrobca PetKit
Vonkajšie rozmery 532x504x646 mm
Vstupné rozmery 310x200 mm
Pripojenie 2,4 GHz WiFi + Bluetooth
Kapacita nádrže na nečistoty 7 l
Navrhované množstvo štrku 5 l
Materiál ABS
Účel Pre mačky
Aktuálne 12 V, 24 W

026059
30 položky
6973293800241

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product