• 3% zľava pri platbe prevodom
Univerzální dálkové ovládání Broadlink/BestCon RM4C Mini
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Broadlink/BestCon RM4C Mini univerzálny diaľkový ovládač

9,48 € (s DPH) 7,90 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Broadlink/BestCon RM4C Mini univerzálny diaľkový ovládač

Bestcon RM4C Mini Universal Remote Control je novší model obľúbeného diaľkového ovládača Broadlink RM3 Mini a umožňuje ovládať akékoľvek zariadenie vo vašej domácnosti, ktoré má infračervený signál, t. j. TV, káblovú televíziu alebo hudobné zariadenia. Pomocou ľahko použiteľnej aplikácie e-control pre systémy Android a iOS ich môžete ovládať odkiaľkoľvek, aj keď ste mimo domova. Je kompatibilný s hlasovými asistentmi Alexa a Google. Vďaka kompaktným rozmerom ho môžete umiestniť kamkoľvek a jeho štýlový, ale jednoduchý dizajn je vhodný do všetkých typov interiérov.

Jednoduché používanie

Okrem zapínania a vypínania zariadení kedykoľvek a kdekoľvek môžete vytvárať aj scény, čo znamená, že jedným kliknutím môžete spustiť viacero zariadení naraz. Vďaka možnosti časovača sa zariadenia zapnú alebo vypnú presne vtedy, keď to potrebujete.

Ovládanie mimo domova

Keď ste mimo domova, môžete spotrebiče zapínať a vypínať podľa potreby prostredníctvom aplikácie. Pomocou aplikácie môžete tiež skontrolovať, či je vybraný spotrebič zapnutý alebo nie. Všetko sa vykonáva v reálnom čase.

Žiadna konfigurácia

Vďaka technológii FastCon nie je potrebné diaľkové ovládanie dodatočne konfigurovať. Ovládajte zariadenie ľubovoľne a zmeňte si byt podľa svojich predstáv

Ovládanie Používanie aplikácie Broadlink
Veľkosť 8,5 x 5 x 6,5 cm
Hmotnosť 75g
Frekvencia Wi-Fi 2,4 GHz 802.11 b/g/n
Podporované systémy Android a iOS
IR frekvencia 38 kHz
Priepustnosť infračerveného signálu 95%
Čítajte viac 7 infračervených osvetľovačov na 360° sledovanie, umožňuje nastaviť konkrétny scenár, kompatibilný so službou Google Home
059378
740 položky
6924826708459

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product