• 3% zľava pri platbe prevodom
Wi-Fi Controller Shelly PLUS i4 DC, 4-digital inputs
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Riadiaca jednotka Shelly PLUS i4 DC Wi-Fi, 4 digitálne vstupy

14,42 € (s DPH) 12,02 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Ovládač/aktivátor scén Shelly PLUS i4 DC WIFI, 5-24 V DC

Shelly Plus i4 DC je inteligentný Wi-Fi spínací vstup, ktorý vám dáva kontrolu nad vaším domovom do rúk. Toto kompaktné zariadenie umožňuje manuálne aktivovať alebo deaktivovať scény, spúšťať synchronizované akcie a vytvárať pokročilé scenáre. Pomocou zariadenia Shelly Plus i4DC môžete ovládať ďalšie pripojené spínače Shelly, snímače a zariadenia ovládané prostredníctvom protokolov HTTP a MQTT.

Prispôsobená automatizácia

Shelly Plus i4 DC vám umožňuje vytvárať a ovládať scény a akcie vo vašej domácnosti. Môžete manuálne aktivovať alebo deaktivovať scény, nastaviť osvetlenie, vykurovanie a mnoho ďalších parametrov podľa svojich preferencií. Tento nástroj umožňuje personalizovanú automatizáciu, aby vaša domácnosť fungovala podľa vašich predstáv.

Diaľkové ovládanie

Shelly Plus i4 DC ponúka vzdialený prístup a monitorovanie odkiaľkoľvek s pripojením na internet. To znamená, že môžete ovládať svoje zariadenia, aj keď ste mimo domova. Či už chcete skontrolovať, či ste zhasli svetlá, alebo spustiť konkrétnu scénu, zariadenie Shelly Plus i4 DC je pripravené pracovať.

Kompaktný dizajn

Zariadenie Shelly Plus i4 DC je navrhnuté s ohľadom na úsporu miesta. Jeho kompaktný dizajn umožňuje inštaláciu do štandardných elektrických krabíc, za elektrické zásuvky alebo vypínače svetla. To znamená, že sa nemusíte obávať nedostatku miesta - zariadenie Shelly Plus i4 DC sa prispôsobí vašim potrebám bez ohľadu na to, kde ho nainštalujete.

Výrobca:Shelly
ModelPlus I4 DC
Rozmery37 × 42 × 16 mm
Hmotnosť17 g
Prevádzková teplota-20 °C až 40 °C
Vlhkosť30 % až 70 %
Max. Nadmorská výška2000 m
Napájanie5-24 V DC
Spotreba energie< 1 W
Snímač teplotyÁno
RF pásmo2400 - 2495 MHz
Protokol Wi-Fi802.11 b/n/g
Rozsah Wi-Fido 30 m
Protokol Bluetooth4.1
Dosah Bluetoothdo 10 m
059199
134 položky
3800235265543

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product