• 3% zľava pri platbe prevodom
Wi-Fi Smart Relay Shelly Plus 1PM, 1 channel 16A, with power metering
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentné relé Shelly Plus Wi-Fi 1PM, 1 kanál 16 A, s meraním výkonu

20,67 € (s DPH) 17,23 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Relé na meranie výkonu Shelly Plus 1PM WIFI

Hľadáte inteligentné riešenie, ktoré vám poskytne úplnú kontrolu nad elektrickými zariadeniami vo vašej domácnosti? Objavte Shelly Plus 1MP - inteligentný spínač s kompaktnými rozmermi a obrovskými možnosťami. Toto zariadenie umožňuje diaľkové ovládanie prostredníctvom smartfónu, tabletu alebo počítača, nech ste kdekoľvek. Pozrite sa, čo všetko ponúka!

Úplné ovládanie na dosah ruky

Shelly Plus 1PM vám umožňuje diaľkovo ovládať a monitorovať zariadenie odkiaľkoľvek na svete. Vďaka pripojeniu k miestnej sieti Wi-Fi alebo cloudovým službám domácej automatizácie máte plnú kontrolu nad svojimi elektrickými zariadeniami. Zapínajte a vypínajte svetlá, ohrievače alebo iné zariadenia podľa svojich potrieb a rozvrhu, ako aj monitorujte ich stav v reálnom čase. To je sloboda, ktorú potrebujete na to, aby bol váš domov ešte inteligentnejší.

Navrhnuté pre všetky priestory

Zariadenie Shelly Plus 1PM je navrhnuté pre jednoduchú inštaláciu a všestrannosť. Môžete ho nainštalovať do štandardných elektrických skriniek, za elektrické zásuvky, vypínače svetla alebo do iných priestorov s obmedzeným priestorom. Vďaka svojim kompaktným rozmerom nezaberá Shelly Plus 1PM veľa miesta, a pritom poskytuje plnú kontrolu nad zariadeniami v každej miestnosti. Vďaka svojej flexibilite sa prispôsobí vašim potrebám.

Bezpečnostné funkcie

Shelly Plus 1PM ponúka nielen pohodlné ovládanie a monitorovanie, ale stará sa aj o bezpečnosť vašej domácnosti. Je vybavený ochranou proti prehriatiu, ochranou proti vysokému napätiu, nadprúdovou ochranou a ďalšími funkciami. Vďaka týmto funkciám si môžete byť istí, že vaše zariadenia sú chránené pred poruchami a poškodením, čo vám umožní pokojný spánok a pocit bezpečia.

Výrobca:Shelly
ModelPlus 1PM
Rozmery37 × 42 × 16 mm
Hmotnosť27 g
Prevádzková teplota-20 °C až 40 °C
Vlhkosť30 % až 70 %
Max. Nadmorská výška2000 m
Napájanie110-240 V AC / 24-30 V DC
Spotreba energie< 1.2 W
Napätie spínača striedavého prúdu240 V
Spínacie napätie jednosmerného prúdu30 V
Max. Striedavý spínací prúd16 A
Max. DC spínací prúd10 A
Šírka pásma RF2400 - 2495 MHz
Protokol Wi-Fi802.11 b/g/n
Dosah Wi-Fido 30 m
Protokol Bluetooth4.2
Dosah Bluetoothdo 10 m
KompatibilitaGoogle, Samsung SmartThing, Alexa
059195
82 položky
3800235265017

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product